Mennyi készpénzzel érzitek magatokat biztonságban ?
Figyelt kérdés
2023. dec. 22. 15:44
31/35 anonim 

válasza:

#30 Igen. Technikai analfabétából sajnos sok van és nem csak az idősebb korosztályban. Láttam már 30-as anyukát, hogy elment az ATM-hez pénzt felvenni, aztán beállt a postán a sorba a sárga csekkel, miközben az okostelefon ott volt a kezében... szánalom.
De ismerek olyat is, aki a fizetését azonnal felveszi KP-ban és a bérlőjétől is csak készpénzt fogad el, mondván, hogy anno a PostaBank csődbe ment és hogy ez bármikor megtörténhet újra...
32/35 A kérdező kommentje:
Ez lenéző volt az utolsó kettő hozzászólás. Apum anyum is sárgacsekket fizet úgy hogy csitu !
2023. dec. 26. 12:46
33/35 anonim 

válasza:

Talán inkább mutasd meg nekik az alternatívákat. Nekik is egyszerűbb és gyorsabb lesz.
34/35 anonim 

válasza:

#32 Igen, mint írtam, sok a technikai analfabéta. Érdekes, az én 65 éves édesanyám simán kifizeti a számlákat a mobiljával, meg a nyugdíja is bankszámlára érkezik. Postára vagy bankba kb sose jár.
35/35 anonim 

válasza:

Igen és? A te szüleid a non plus ultrák vagy mi? Vagy tartozok neked vagy a szüleidnek valamivel? Amúgy meg általánosságban beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!