Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyi készpénzzel érzitek...

Mennyi készpénzzel érzitek magatokat biztonságban ?

Figyelt kérdés
2023. dec. 22. 15:44
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
28%

@8

A bankkártya-szerződésed értelmében minimum annyi készpénznek kell lennie nálad, amennyi az épp aktuális kártyás vásárlásod összege.

Ennek hiánya nem okoz gondot egy átlag boltban, de egy étteremben, fogyasztás esetén vagy benzinkúton, tankolás esetében okozhat.

2023. dec. 22. 17:31
 12/35 anonim ***** válasza:
37%

Attól, hogy nullára pontozod, az előző válasz csak tényeket tartalmaz.

Olvasd el a kártyaszerződésed, s majd meglátod! Plusz, tankold tele az autód az autópályán, s épp akkor omoljon össze a kártyás rendszer, s nézzük meg mit csinálsz majd!

2023. dec. 22. 17:59
 13/35 anonim ***** válasza:
23%
Minél több, annál nagyobb a bizonytalanságom! :D
2023. dec. 22. 18:06
 14/35 anonim ***** válasza:
18%

"Ennek hiánya nem okoz gondot egy átlag boltban, de egy étteremben, fogyasztás esetén vagy benzinkúton, tankolás esetében okozhat."

Jah, illetve, ha elut egy auto az utcan, az is gondot okozhat, de 30 ev alatt megtanul ezeknek a lehetosegevel egyutt elni az ember.

2023. dec. 22. 18:10
 15/35 anonim ***** válasza:
24%

Értem.

Aztán a hóviharban vagy kánikulában gyalogosan besétálsz az autópályáról a közeli, alig 50 km-re levő városban levő ATM-hez…

2023. dec. 22. 18:19
 16/35 anonim ***** válasza:
66%
15-ös velem volt ilyen, felírták a rendszámot, adataimat, aztán elmentem és később visszamentem fizetni. Nem nagy cucc.
2023. dec. 22. 18:23
 17/35 anonim ***** válasza:
59%

#12 Visszamegyek másnap és kifizetem. Kérek utalási lehetőséget és átutalom. Van megoldás millió+1

"épp akkor omoljon össze a kártyás rendszer"

Akkor az összes többi autós+kamionos is ott fog állni, úgy, hogy nem tud fizetni, nem én leszek az egyedüli.

Nincs otthon szinte semennyi kp sem. 3000 Ft van a pénztárcámban. Nem is kell több kp otthonra.

2023. dec. 22. 18:44
 18/35 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem 6-7 eve nem hordok magamnal keszpenzt. De ertsd, egy forintot sem. Es kartyat sem ugy 3 eve. Erre még akkor szoktam ra amikor egy ideig kinaban eltem, es ott mar akkor mindenhol mobillal fizettem.

Iden 3 kontinensen utaztam, ott sem vettem fel KPt. Meg mindig elek. Udv a 21. szazadban.

2023. dec. 22. 18:59
 19/35 A kérdező kommentje:
Kilences én a jászságban élek drogos településen. Te szerintem jó környéken lakhatsz mert ha itt laknál neked nem lenne széfed és millióid itthon vagy otthon . Drogos kutyák mindent megoldanak.
2023. dec. 22. 19:15
 20/35 anonim ***** válasza:
40%
#19: Persze, hogy jó környéken lakom, miért laknék putriban?
2023. dec. 22. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!