Mennyi készpénzzel érzitek magatokat biztonságban ?
Figyelt kérdés
2023. dec. 22. 15:44
2/35 A kérdező kommentje:
mármint otthon tartva ha baj lenne bármi téren.
2023. dec. 22. 15:48
3/35 anonim válasza:
Otthon kb 60 ezer forintot tartok.
4/35 anonim válasza:
Fura szitu, mert van itthon pénz, de nem tudatosan készülve valami összeomlásra.
Egyszerűen itt van, ki tudja mióta.
És közben évek óta nem használunk kp-t, kizárólag elektronikusan fizetünk mindent.
5/35 anonim válasza:
3-400e mindig van a zakózsebben, de inkább 6-800e adja a biztonságot. S nem összehajtogatva, hisz úgy nem érzi jól magát a bankó, hanem kötegben a belső zsebbe állítva.
6/35 anonim válasza:
Érdekes amit írsz.
Honnan, milyen kulturális közegből jössz?
7/35 anonim válasza:
100k körül sincs készpénz általában. Szerintem hónapok óta nem is használtam készpénzt.
Számlán fél - 1M között szeretem tartani. Ami afelett van, befektetem.
Túlköltős hónapokban ott van egy 1M-s hitelkártya.
8/35 anonim válasza:
Keszpenzt nem tartok magamnal, bankszamlan pedig max fel milliot hagyok inflalodni.
9/35 anonim válasza:
Pár millió szokott lenni a széfben.
10/35 anonim válasza:
15-25e, mindezt pénztárcában, amennyiben vásárláskor valamiért nem lehet kártyával fizetni. Otthon nem halmozok KP-t, nincs fekete fizetésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!