Mennyi törlesztőt érdemes bevállalni havonta ha nettó 460 ezer forintot keresek?
Figyelt kérdés
Összegyűlt egy kézzel fogható mennyiségű önerőm, és jövő év közepe fele amikor lejár az albérletem szerződése, már egy saját lakásba szeretnék beköltözni.
Jelenleg még nem néztem sem az ingatlanokat, kezdetben egy másfél szobás lakásban gondolkodom, aztán majd meglátom, hogy mi jön össze.
Ilyen nettó bérből mennyi az, amit érdemes törlesztőre fordítani? (Tudom az lenne az ideálisabb, ha minél kevesebb, de kb mennyi?)
2023. szept. 17. 15:14
11/11 anonim válasza:
Attol függ mit dolgozol. Ha 450 az kb a max ami elerheto marad evekig akkor en is kb 150 ezer körül vennék fel hitelt.
Ha van ra esely hogy 1-2 ev mulva jobban keresel akkor esetleg picivel többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!