Szerinted ez pénzszórás volt ez a hónapom, vagy egész olcsón megúsztam?
Barátnőm kisebb költségekbe beszáll, de főként én állok mindent, mivel ő még tanul. Együtt élünk. Ezekre költöttem:
- esküvőn voltunk
- sokat kirándultunk, balcsira jártunk, kb 100e forint ment el benzinre
- rezsi/hitel/kköltség 150 ezer
- elmentünk wellnesezni pár napra
- elmentünk fesztiválozni
- elvittem vacsorázni a páromat 2x egy jobb étterembe
- két szülinapi ajándék volt nagyobb összegben
- plusz az élelmiszer
- heti 1 kajarendelés/készétel vásárlás 2 főre
- kondibérlet + digitális rezsi (netflix, hbo, spotify)
A teljes hónapom így 530 ezer forintba került. 830-at keresek.
Ahhoz képest mennyi mindenre kellett költeni ebben a hónapban, szerinted pénzszórás volt ennyit költeni, vagy olcsón megúsztam?
#2: Igen, erre gondoltam.
#3: Ezt kifejted?
Van kifizetett lakásod, autód, 6 hónapnyi tartalékod és sok időd a nyugdíjig?
Ha igen, akkor éltél egy kicsit. Tedd félre a 200 ezret és ne törődj a továbbiakban ezzel a jó kis nyári hónappal. :-)
Bocs, de ti mikor dolgoztok?
Ennyi balcsi meg wellness meg kiruccanás. Engem fel sem dobna.
Nekem bőven elég 2-3 havonta egy welness hétvége. Fesztivál max 2 egy évben. Jó ám otthon dögleni egy fix két napot egyik hétvégén egy hónapban.
Igen, elveritek a pénzt, de ez nekem nem újdonság, hiszen a magyar lakosság 90%-a pénzügyi analfabéta.
Ennyit keresnék mint ti...
#7: Fesztivál egy szombati nap volt. Esküvő detto. Wellness is arra esett, 1 szabi kellett hozzá..
Miért lennék pénzügyi analfabéta? Mert ahelyett, hogy otthon ülök a pénzemen fiatalként inkább élni szeretnék?
Lakáson van még hitel 3 évig, van hitelmentes 4 éves autóm és kb 10-12 havi tartalékom.
28 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!