Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Emáp (Euró magyar állampapír)...

Emáp (Euró magyar állampapír) jó befektetés ha valaki euróban kapja a fizetését? Van más alacsony kockázatú alternatíva euró befektetésre?

Figyelt kérdés

2023. júl. 23. 09:50
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
72%

Előző, mit gondolsz, a rágalmazás mennyire elfogadható ezen az oldalon?

Soha nem szemétkedek (veled ellentétben), soha nem trollkodok (veled ellentétben), soha nem hergelek(veled ellentétben).

Soha nem állítottam 3 %-ot (bár, ha már így felemlítetted, hozzáértők számára simán és könnyedén megcsinálható).

Soha nem véleményt írok, hanem tényeket. S értem, hogy neked ez fáj, s az irigység rosszindulatú hozzászólások írására ösztönöz. Tanulással, önképzéssel ezt kompenzálhatod, s akkor te is képes lehetsz arra, hogy a sültgalambvárás helyett felépítsd magadnak a pénzügyi biztonságot.

Minden rajtad áll. Én nem tudok helyetted tanulni, nem tudok helyetted tudatos döntéseket hozni. A te életed, amelynek te vagy a kovácsa.

Te botláskőnek tekinted az én sikeremet, mások lépcsőnek. Döntsd el, ki jár jobban!

2023. júl. 31. 12:54
 32/40 anonim ***** válasza:
72%

"nekem nincs annyi időm mint neked, a kedvencekbe nem mentettem el és nem fogom visszakeresni"

A valódi ok természetesen nem ez, hanem az, hogy nemlétező kommentet nem lehet sikerrel visszakeresni.

Egyébként a karibi jachtozás a napkeltében egy rendkívüli dolog, ajánlom, próbáld ki egyszer, hogy legyen egy kis motivációd a sikerre! A mókuskerék ugyanis nem motiváló...

2023. júl. 31. 12:58
 33/40 anonim ***** válasza:
0%

Soha semmilyen tényeket nem írsz.

Évek óta azonnal feltűnsz az állampapíros kérdéseknél és lecsapsz.

0 tényekkel, csak univerzális nagyotmondások vannak.

Évek óta folytatod a mentális garázdálkodást és nagyon-nagyon-nagyon unalmas.

Ennyi időd van itt lógni hogy minden állampapíros kérdésnél ott vagy, ha valaki utólag olvassa e kérdéseket, láthatja: mindegyikre azonnal rárepülsz.

Nem tudom milyen régóta csinálod ezt de rendkívül unalmas, idegesítő, fárasztó.

Nem érdekelnek a sikereid, ne vádaskodj ilyen butaságokkal hogy "másokat az irigység motivál, akik nemtetszésüket fejezik ki", te kezded minden kérdésnél egy odaböfögéssel.

Tarts pénzügyi tanfolyamot kezdőknek vagy csinálj bármit, de az effajta tevékenységed amit itt előadsz, romboló, csak üres puffogtatás, tanulni nem lehet belőle.

Ráadásul másik accountról 1. szám 3. személyben megpróbálod magad bevédeni a vitában amit magad gerjesztettél. Szánalom a köbön.

2023. júl. 31. 13:02
 34/40 anonim ***** válasza:
24%

Te írtál a karibi napkelte megtekintéséről aztán többen is felhívták a figyelmedet hogy elnézted az időt, tudom kellemetlen a beégés de ez van.

Ahhoz a kérdéshez is elég sokan szóltak hozzá, emlékezhetnek rá, bár nem mostanában volt, január-február környéke rémlik.

2023. júl. 31. 13:04
 35/40 anonim ***** válasza:
72%

"felhívták a figyelmedet hogy elnézted az időt"

Nem, nem néztem el. De nem ám.

"Évek óta folytatod...

...

Nem tudom milyen régóta csinálod ezt... ."

Nem is várom el tőled, hogy egyik mondatoddal ne üsd a másikat. :D :D :D

S te beszélsz garázdálkodásról. :D :D :D

"Soha semmilyen tényeket nem írsz."

Csak tényeket írok. Mindig. Csak az téged és a haverjaidat nem érdekli.

2023. júl. 31. 13:09
 36/40 anonim ***** válasza:
0%

Olyan ez mintha bizonyos márkajelzésű termékről lenne szó, feltűnne valaki, aki azt mondogatná hogy "de van más termék, ami jobb", ha megkérnék: támassza alá érvelését vagy mondjon valamit, akkor jönne a viszont-vádaskodás, hogy ő tényeket ír és "mi" irigyek vagyunk a sikereire.

Hát ez a nagy álompapírozós muksó.

Az előbb azt is elismerte ráutalóan: hogy létezik a karibi-s bejegyzés, azelőtt meg azt írta: nem is létezik ilyen.

Nem tudom mit fogyaszt a gyerek, de másokat ne kínáljon meg belőle, inkább álljon le vele. :)

2023. júl. 31. 13:13
 37/40 anonim ***** válasza:
72%

"Az előbb azt is elismerte ráutalóan: hogy létezik a karibi-s bejegyzés, azelőtt meg azt írta: nem is létezik ilyen."

Látom, az olvasás-értelmezés neked sem erősséged.

Kimaradt az általános iskola alsó tagozat eleje? Akkor az összes többi hiábavaló volt...

2023. júl. 31. 13:17
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
Neked maradt ki sokminden, konkrét pénzügyi termék nélkül írogató, mindenki mást irigységgel vádoló troll.
2023. júl. 31. 13:25
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Hintaló troll, ne a te családodban uralkodó szokásokból indulj ki!!!

Értem én, hogy neked az a természetes, ahogyan te jöttél világra, de hidd el, ez másoknál nem szokás...

2023. júl. 31. 16:03
 40/40 anonim ***** válasza:
Ha hintaló lennék, én is trollkodnék.
2023. júl. 31. 16:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!