Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Emáp (Euró magyar állampapír)...

Emáp (Euró magyar állampapír) jó befektetés ha valaki euróban kapja a fizetését? Van más alacsony kockázatú alternatíva euró befektetésre?

Figyelt kérdés

2023. júl. 23. 09:50
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
57%

“De csak egy állítja, hogy napi 7%-os hozamot ér el a tőzsdén amiről később azt sem tudta megmondani hogy mikor nyit :)”

Lehet, de az biztos nem én voltam.

“Bárhol is írsz választ mindig kiröhögnek és lepontoznak (lásd, 2 pipa) szóval nem csak szerintem nem értesz a pénzügyekhez.“

Az, hogy a pénzügyi analfabéta trollok lepontozzák a tényeket, az semmit nem jelent. Azt tudnod kell, hogy az emberiség kb. 2 %-a igazán sikeres. Van még 3 %, akik valamennyire sikeresek, a maradék 95 % pedig ezen öt százalékra irigykedik, kiröhögi, levsalózza és “lepontozza”.

Ezen a platformon a pipák száma, a százalékok, s a pontok nem a válaszokat minősítik, hanem a pontozókat.

Csak a vak nem látja, hogy vannak olyan válaszok amelyek nullára vannak pontozva, miközben cáfolhatatlan tényeket tartalmaznak.

Azt is elhiszem, hogy te ezeket nem látod…

2023. júl. 23. 19:10
 22/40 anonim ***** válasza:
37%
#21: én még mindig várom a portfóliód tételes listáját, ami állalmpapir kockázatú, és hihetetlen magas hozamú.
2023. júl. 24. 06:00
 23/40 Hintalow ***** válasza:
36%

Hát azt èn is 😀

De valahogy a sok kèrdèsnèl, ahol bohócot csinált már magából, valahogy sehogy sem hangzott el semmi 😂

A kèrdèshez: jó befektetèsnek számìt, a betèteken/állampapìrokon/számlapènzkènt tartáson kìvül nem lesz más alacsony kockázatú lehetősèg.

2023. júl. 24. 12:18
 24/40 anonim ***** válasza:
0%

Egyik kérdésnél azt is bírta írni az "állompapírozó", "napi 3% hozam a tőzsdén"-reklámozó, hogy a karibi napkeltét nézi éppen, aztán kiderült hogy abban az időzónában nem is akkor van stb. :)

Ha ennyire "álompapír"-ellenes, akkor segíthetne az embereknek, de részéről is csak bármiféle alátámasztás nélküli nagyotmondás megy.

2023. júl. 31. 04:58
 25/40 anonim ***** válasza:
33%

@24

Megtennéd, hogy linkeled azt a választ, ahol ezt írta?

Vagy "részedről csak bármiféle alátámasztás nélküli nagyotmondás megy"?

2023. júl. 31. 11:34
 26/40 Hintalow ***** válasza:
58%

De mièrt beszèlsz magadról harmadik szemèlyben te datolya? 😅

Hát látszik a pipáidról, hogy te vagy az 😂

2023. júl. 31. 11:37
 27/40 anonim ***** válasza:
33%

@26

Érdemi (TÉMÁHOZ ILLŐ) hozzászólásra is képes vagy, vagy csak a személyeskedésre?

A témához nem illő hozzászólás TROLLKODÁS.

2023. júl. 31. 11:52
 28/40 Hintalow ***** válasza:
29%

Dehát ehhez a tèmához már az első hozzászólásban megmondták a választ: "nem igazán"

Szóval persze, hogy èn is már csak trollkodni jövök 🤩

2023. júl. 31. 12:13
 29/40 anonim ***** válasza:
75%

@28

Ha menne az olvasás-értelmezés (általános iskola, alsó tagozat eleje), akkor értenéd, hogy az első válaszban nem az volt, amit ideböffentettél, hanem az, hogy a hozam RAJTAD MÚLIK. A hozzáértéseden és a hozzáállásodon. A siker ugyanis e két tényező szorzata. Ha bármelyik szorzó nulla, akkor az eredmény is az lesz, tehát marad az álompapír vagy még az sem.

S minél nagyobb a szorzó, annál nagyobb lesz a hozamod is. Pl. : https://www.youtube.com/watch?v=FZV-92kBS0c

2023. júl. 31. 12:38
 30/40 anonim ***** válasza:
0%

"Álompapír" szidó, napi 3% tőzsde-hozamot vizionáló: soha nem szoktad véleményedet alátámasztani, se leírni röviden "mi ez a napi 3%", milyen módon valósítottad meg...

Minden állampapíros hozzászólásnál feltűnsz, másokat vádolva szemétkedsz-trollkodsz-hergelsz.

Jópár hónapja volt amikor a jachtozásodról, meg a karibi napkeltéről írtál, nekem nincs annyi időm mint neked, a kedvencekbe nem mentettem el és nem fogom visszakeresni.

2023. júl. 31. 12:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!