Emáp (Euró magyar állampapír) jó befektetés ha valaki euróban kapja a fizetését? Van más alacsony kockázatú alternatíva euró befektetésre?
Kezdesz szánalmas lenni.
Saját magadat járatod le, a kérdésre nem tudtál válaszolni és utána meg elkezdesz hisztizni amiért valaki (szerinted én) lepontozott, majd ezekután azért sír a szád mert jelentették (szerinted én) és törölték a válaszod.
De igen, igen én vagyok a szánalmas ;)
Csak megsúgom, ok nélkül nem törlik a válaszokat.
Kérdező, itt te vagy szánalmas.
Először is,
@6 itt te élsz álomvilágban.
Másodszor pedig, a kérdés csupán reklám. Manipuláció.
Egy anonim user mögé bújt fidesz-manipulátor, akinek az a feladata, hogy az álompapírt reklámozza.
A fidesz-kormány tizenéve alkalmazza ezt a módszert. Aki egy kicsit is figyelmesebb, az azonnal leveszi a kérdező kommunikációjából, hogy valódi felhasználó avagy csupán egy álarc mögé bújt arctalan manipulátor.
A facebookon nyugdíjas nagymamáknak tűnő ál-profilok ezrei lobbiznak viktor és haverjai érdekében. Itt még álarc sem kell.
Mondja ezt az aki hónapok óta azt hazudja magáról, hogy egy rejtőzkődő milliárdos ;)
1. Soha nem állítottam ilyet.
2. Fogalmad sincs, ki vagyok.
3. Az előbbi két pont okán jól láthatóan, itt te vagy az, aki hazudik.
Keversz valakivel. Soha, de soha nem írtam két helyre ugyanazt.
Ha te másként gondolod, mutatsz bizonyítékot?
Egyébként te különleges képességekkel rendelkezel? Hogyan tudod megállapítani egy full anonim oldalon, hogy melyik anonim komment kitől származik? Több mint másfél millió regisztrált tag van az oldalon…
Ha te két anonim kommentről meg tudod állapítani, hogy a másfél millióból ugyanaz az user írta, akkor inkább lottózz!
"Több mint másfél millió regisztrált tag van"
De csak egy állítja, hogy napi 7%-os hozamot ér el a tőzsdén amiről később azt sem tudta megmondani hogy mikor nyit :)
Bárhol is írsz választ mindig kiröhögnek és lepontoznak (lásd, 2 pipa) szóval nem csak szerintem nem értesz a pénzügyekhez.
További jó hőbörgést és bizonygatást egy anonim fórumon vasárnap este,
valakinek csak ez jut ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!