Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyi a lakáshitel hiteltörle...

Mennyi a lakáshitel hiteltörlesztőtök?

Figyelt kérdés

Elsősorban nagyobb összegü hitelfelvétel részletei érdekelnének.

10+ milliós összegű lakáshitelt mikor, mennyi időre vettetek fel?

Mennyi a törlesztőtök?

2023. jún. 11. 21:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%

"fszom az egészbe, felmondok és nem fogok hónapokig semmit csinálni csak dögleni"

Épeszű ember ilyet nem csinál.

nov. 22. 00:12
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
#11 dehogynem. Akinek nincs semmi teher a nyakában pl hitel vagy gyerek vagy feleség/férj, az simán gondolkodhat úgy, hogy kell a pihi. Nem is tudod te milyen jó, reggel nem órára kelni és nézni az ablakból ahogy emberek mennek dolgozni :D én imádom. Persze nincs passzív bevételem szóval ez nem csinálható állandóan :P Az élet ha nem a szórakozásról szól akkor mi értelme? Már nem a komcsi időszakban élünk.
nov. 22. 09:45
 13/17 anonim ***** válasza:
#10, látom a matematika nem az erősséged. a 10 milliós hitelemet nem fogom 25 évig "nyögni", de hülye leszek előtörleszteni 3%os hitelt, mikor a befektetések többet hoznak.
nov. 22. 13:41
 14/17 anonim ***** válasza:
53%

ja és nem tudom amúgy, mi más opció van? albérlet, az ennek SOKSZOROSA. Tehát igen, örülök neki hogy havi 60ért van házam, bőven sokhavi törlesztő megtakarításom van, úgyhogy akár dögölhetnék is, de értelmes ember azért ilyet nem szeretne. A bérem meg nem 300 hanem annak kétszerese, tehát a tölesztőm a fizetésem 10%-a.

te neked hogy lett ingatlanod? aputól?

nov. 22. 13:43
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

#14 szerintem tök felesleges ezen rugózni kinek hogy lett ingatlanja, neki van neked meg nincs. És ahogy az autó lízingnél is van előnye a lízingnek a részletfizetéses mód helyett, albérletben bármi elromlik azt nem neked kell kifizetni, sokszor a számlák is benne vannak a havi bérletben, ha kigyullad és leég (nem a te hibádból) akkor nem a te fejed fáj majd miatta stb...

Kicsit nekem ez inkább magyar mentalitásnak tűnik, hogy az albérlet gáz, és inkább felvesztek fél életre hitelt a nyakatokba, és még csak nem is egyet, sokaknak 2-3 vagy több hitele is van egyszerre.

nov. 22. 17:09
 16/17 anonim ***** válasza:

5-10 éven belül visszafizetem a lakáshitelem, szóval nem, nem igaz amit mondasz. Örülök hogy a gyerekem örökölni fog tőlem, sőt amint ezt kipörgetem, veszek egy másikat is kiadásra, hogy mire felnő a gyerekem, bele is költözhessen.

Az albérlet gáz sajnos, és nem a bérlőre nézve gáz, hanem az ország albérletkultúrája jelenleg nem áll készen arra, hogy emberek életeket éljenek le bérlakásban, vagy családot neveljenek benne.

Az ember kiszolgáltatott, se kutya, se gyerek, se lakcímbejelentés, se családtervezés nem lehetséges albérletben, és persze ha mancinéni szomszédja hazajön külföldről, akkor ki kéne költözni, mert kell a lakás.

Én nem hitelt vettem a nyakamba, hanem nyugalmat és biztonságot.

A 10 év albérletezés volt az igazi stressz a nyakamban ehhez képest, elhiheted. Van viszonyítási alapom, ezerszer is ezt választom.

nov. 22. 17:54
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Fél életemre? :D

28 évesen vettem fel 15 évre, 43 éves koromra nincs hitelem :D

de ha baj is lenne, a 38 milliós házamat holnap megvennék 90ért, és még mindig mehetek albérletbe

nov. 22. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!