Mennyi a lakáshitel hiteltörlesztőtök?
Elsősorban nagyobb összegü hitelfelvétel részletei érdekelnének.
10+ milliós összegű lakáshitelt mikor, mennyi időre vettetek fel?
Mennyi a törlesztőtök?
2020-ban 15 milliót 15 évre
110ezer a törlesztő
2021-ben 12.4 milliót 25 évre.
Törlesztési biztosítással együtt 67e a törlesztőm.
#5 így igaz
én szerintem marha jól jártam, 110ezret bármikor röhögve kifizetek, főleg majd a lejárat közelében, amikor vetekedni fog egy tank benzin értékével
Akkor én a 64-re mit mondjak? lassan a havi telekom számlánk is több, telefon, internet, tv, 2 mobil aztán lassan meghaladja a ház törlesztőjét is..
Áldom a sorsost hogy felvettük, bárcsak többet vettem volna!
engem is a hitelszakértő csaj beszélt rá a 15millára, mondván hogy 4%-os kamatnál inkább többet vegyek fel, pedig 10 is elég lett volna
hatalmas mák hogy hallgattam rá, mert most dupla ennyiért tudnám személyi kölcsönben felvenni
így meg jutott napelemre, kertrendezésre, medencére pênz
komolyan ilyen boldogok vagytok hogy fél életetekre eladósodtatok? Nem gáz hogy rabszolgák lettetek? Csak tegyük fel elged van mindenből, és azt mondod fszom az egészbe, felmondok és nem fogok hónapokig semmit csinálni csak dögleni... Akkor is majd fizetheted azt a 155 ezret, és az átlagfizetés mennyi is most? 300? Szóval a fele csak elmegy a semmire, és akkor a számlákról ne is beszéljünk, meg az egyéb kiadás.
Furcsa ez a társadalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!