Kíváncsian várom az újat, csalódás, ha a régi jobban nézett ki
2023. jún. 2. 07:55
2/16 anonim válasza:
Nem is lattam a kartyamat honapok ota, de amugy is, kit erdekel hogy nez ki?! Divatbemutatora kell hogy menjen a vilagos-turkiz koktelruhadhoz es aranyszinu ridikulodhoz, vagy megszolnak a faluba' erte hogy miert piros es nem zold?
2023. jún. 2. 07:55
3/16 anonim válasza:
Nem is szoktam elővenni, a pénztárcámban van, azon keresztül is leolvassa a terminál.
2023. jún. 2. 07:58
4/16 anonim válasza:
Totálisan lexarom, hogy mi van rajta.
2023. jún. 2. 08:11
5/16 anonim válasza:
Szerintem meg sem ismerném a kártyámat, ha elővenném. Telóval meg órával fizetek mindenhol.
2023. jún. 2. 08:25
6/16 anonim válasza:
A kártya nekem addig a pillanatig fontos, amíg a telefonomba regisztrálom, egyébként a pénztárcám legmélyén van, innentől kezdve tőlem egyszínű fehér is lehet. Most amúgy kíváncsiságból megnéztem a kártyámat, és meglepődve vettem észre, hogy nem is olyan, mint amilyenre emlékeztem. Ennyit arról, hogy mennyire zavar a dizájnváltás :D
2023. jún. 2. 08:38
7/16 anonim válasza:
Nem igazán szempont, hogy néz ki a kártya. Egyrészt évek óta telefonnal fizetek, a kártyát nagyon ritkán veszem elő, mert már az ATM-nél is működik az érintős készpénzfelvét a telefonnal.
A Wise pl egy totál egyszínű rikitó zöld kártyát ad, mert jól tudják, hogy halál mindegy a kártya kinézete, az a lényeg, működjön.
De ha ennyire fontos neked a kinézet, rendelj egyedi kártyát. OTP-nél pl van rá lehetőség, nem tudom, más banknál van-e még ilyen. Akkor azt teszel rá, amit szeretnél (persze azért nem akármit)
2023. jún. 2. 08:59
8/16 anonim válasza:
Leszarom, telefonnal fizetek.
2023. jún. 2. 09:17
9/16 anonim válasza:
Melyik bankról vagy bankokról van szó?
Esetleg az MBH összeolvadások miatt ami több hullámban ment? Mert amúgy csak lejáratkor cserélnek?
Sok éve én is egyedi kártyát igényeltem az OTP-nél, boltokban volt is hogy a pénztáros meg volt lepődve, többen dicsérték is.
Aztán bankot váltottam egy jó ajánlat miatt így a kártyát lyukasztották.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!