Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Otp faktoring 15 napot adott...

Otp faktoring 15 napot adott hogy kifizessem a tartozast, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Adossagot orokoltem kozel 2 millio forintot kernek 15 napon belul vagy lefoglaljak az ertekeket amit orokoltem.. A lakason kivul semmi ertek nincsen.. van osszesen kb 20ezer forintom, ilyenkor mi a …. van? 2 millio forint miatt elvehetik tolem az orokolt lakast? Hogyan tudnam huzni meg par honapig az idot (3 honap alatt ossze szednem meg van ra a tervem) ha aztmondjak nincsen haladek sem reszletifzetesi lehetoseg?? Kolcson kerni nem tudok senkitol, nincsen kihez mennem se, ha elveszik a lakast akkor ennyi volt hajlektalan leszek.. tanulok szakmat jelenleg esti tagozatban mellette meg annyit keresek amibol eppen megelek.. Ennyi volt az eletem huszonevesen es csoveskent vegzem a haziallataimmal egyutt, mikozben csak par honapja van az en nevemen a tartozas ?? Ez tenyleg ennyire egy abnormalis beteg orszag?! Valaki tudna javasolni barmi hasznos opciot? Szemelyi kolcsont sem tudok felvenni sehonnan mert papiron nem keresek annyit ami eleg lenne hozza..

ma 01:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Mennyit er a lakas?

Peobaltal beszelni a behajtoval?

ma 06:12
 2/22 anonim ***** válasza:

Hogyan tudod ôsszeszedni 3 hónap alatt, ha annyit keresel, amiből éppen megélsz?

Egyébként ami szóba jöhet: egyezkedés behajtóval, ha egyetemen tanulsz akkor akár diákhitel, amennyiben nem, akkor munkás hitel avagy jelzálog.

Mióta húzódik az ügy, hogy már le akarják tőled foglalni? Mikor örökölted?

ma 07:23
 3/22 anonim ***** válasza:
21%

Ezek az behajtók újabban 5 éven túl lejárt adósságokat próbálnak behajtani, úgy hogy nagyon szoros határidőt írnak, megfélemlítve az embereket.

5 éven túl már elévült a tartozás! Nem kell betojni ezektől.

ma 07:33
 4/22 anonim ***** válasza:
0%
Mikor örököltél?
ma 08:20
 5/22 anonim ***** válasza:
28%
Ha az örökölt ingatlant eladod, akkor az árából tudod rendezni az adósságot, és a 2 havi kauciót plusz egy havi bérleti díjat egy albérletben.
ma 08:35
 6/22 A kérdező kommentje:
Az a bajuk, hogy nem vettem fel veluk eddig a kapcsolatot azert inditottak el az eljarast es most meg mar nem egyezkednek velem.. a tartozas masfel eve nem volt fizetve, de az en nevemre csak 4 honapja kerult ra kb. Meg igazabol ezen kivul meg 3 millio forint van ra terhelve a lakasra mashonnan nem csak az otp-tol..
ma 08:53
 7/22 anonim ***** válasza:
69%

4 hónap eléggé sok idő. Itt te hibáztál főleg, hogy nem kezdted el azonnal intézni az egészet.

4 hónap elég volt arra, hogy egyrészt eldöntsék, hogy te nem akarsz fizetni, illetve ezidő alatt szépen átnéztek mindent, pl az ingatlan adatait és látják valszeg, hogy árverezésen be lehet onnan húzni a pénzt.

Mondjuk ha másik banknak a jelzáloga van a lakáson, akkor elvileg nem tudják lefoglalni, de gondolom azt se fizeted, így az is behajtésra fog kerülni.

Elcseszted.

ma 08:56
 8/22 A kérdező kommentje:
#2-es megtudom szerezni ebben biztos vagyok, de hogyan hitessem el veluk hogy fixen kifizetem, ha nem tudom bebizonyitani? Jelzaloghitelt nemtudok felvenni meg semmilyen mast sem munkaviszony nelkul, igazabol hivatalosan munkanelkuli vagyok, nincs bejelentett munkam.
ma 09:02
 9/22 A kérdező kommentje:
#7 4 honap miert sok ido? Vannak akiknek evekig elhuzodik az ilyen .. es akkor most tenyleg par millio forint miatt lefoglalhatnak egy 40 millios lakast? ? Es addig bent sem lakhatok amig eladjak?
ma 09:10
 10/22 anonim ***** válasza:
84%
Elárverezik a házat, a befolyt ellenértékből kifizeti a végrehajtó a hitelezőket, (meg a saját végrehajtói díját) és a maradék összeget megkapod te.
ma 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!