Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Otp faktoring 15 napot adott...

Otp faktoring 15 napot adott hogy kifizessem a tartozast, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Adossagot orokoltem kozel 2 millio forintot kernek 15 napon belul vagy lefoglaljak az ertekeket amit orokoltem.. A lakason kivul semmi ertek nincsen.. van osszesen kb 20ezer forintom, ilyenkor mi a …. van? 2 millio forint miatt elvehetik tolem az orokolt lakast? Hogyan tudnam huzni meg par honapig az idot (3 honap alatt ossze szednem meg van ra a tervem) ha aztmondjak nincsen haladek sem reszletifzetesi lehetoseg?? Kolcson kerni nem tudok senkitol, nincsen kihez mennem se, ha elveszik a lakast akkor ennyi volt hajlektalan leszek.. tanulok szakmat jelenleg esti tagozatban mellette meg annyit keresek amibol eppen megelek.. Ennyi volt az eletem huszonevesen es csoveskent vegzem a haziallataimmal egyutt, mikozben csak par honapja van az en nevemen a tartozas ?? Ez tenyleg ennyire egy abnormalis beteg orszag?! Valaki tudna javasolni barmi hasznos opciot? Szemelyi kolcsont sem tudok felvenni sehonnan mert papiron nem keresek annyit ami eleg lenne hozza..

ma 01:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nehezen fogja hirdetni úgy, hogy a lakáson van egy 3M-s hitel amiről valszeg semmit nem tud, tehát lehet már 10M az is azóta.
ma 16:21
 22/23 anonim ***** válasza:
Attol meg el lehet adni. Szepen a vevo kifizeti az osszeget ami a tartozas annak akinek kell, leszedik a jelzalogot es tehermentesse valik az ingatlan. A maradekot meg kifizetik a kerdezonek. Persze ugyveddel kozremukodve.
ma 17:00
 23/23 anonim ***** válasza:
El lehet adni igen, de ahhoz az kell, hogy képben legyen az eladó. A kérdező nincs képben. Értelmes ember így nem áll le vele üzletelni.
ma 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!