A régi MKB-s kártyák szerintem kifejezetten szépek voltak. Ezt lecserélték egy matyóhímzéses mintára és minden alkalommal amikor használom az fut át az agyamon, hogy "ez azért kurv4ronda".
A legújabb hitelkártyánál mondjuk a bank megoldotta a kérdést: szürke alapon fehérrel rajta van a bank logója aztán kész.
2023. jún. 2. 12:52
12/16 anonim válasza:
A telefonom NFC kártyájára okosítottam fel. Azt sem tudom az eredeti hogy néz ki, olyan régen láttam...
2023. jún. 2. 15:37
13/16 anonim válasza:
Fú, azt hittem, én vagyok az egyetlen, akit ez idegesít! :D Miután bankot váltottam, nagyon örültem, hogy az előző hányás narancssárga kártyám helyett végre egy szép fekete bankkártyám lett az új banknál! Erre a bank lecserélte a fekete dizájnt neon zöldre! Borzasztó! Én is gyakran a mobilommal fizetek egyébként, de a mobilos vásárlásnál mindig kirajzolja a bankkártya képét a telefon kijelzője, tehát ugyanúgy látom a kártyát minden egyes fizetésnél, ha fizikailag nincs is nálam. :(
2023. jún. 2. 22:38
14/16 anonim válasza:
Utolsó, de bank nevet miért nem írsz?
A narancssárga CIB volt?
Feketéből zöld melyik banknál lett?
2023. jún. 3. 08:36
15/16 anonim válasza:
Én megértem a kérdezőt, mert több ezerbe kerül a kártyacsere, a legolcsóbb is. Írj néhány sort kulturáltan a banknak. Semmi nem változik, de legalább valaki ír egy negatív véleményt.
2023. jún. 3. 22:11
16/16 anonim válasza:
Érthetetlen okból kártya csere évközben K&H.
Jelenség ugyan ez.
Írtam nekik, válasz sürün teleírt A4 es oldal.
"minimalista design; korszellem; milyen jó lesz, meglátom majd"
hívószavak köré, egy teljes oldal semmi volt a válasz.
Értelmet csak a másodlagos felhasználással (toalett) tudtam volna adni a nyomdafestéknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!