Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lakásvásárlás előtt állunk....

Lakásvásárlás előtt állunk. Milyen hitelt ajánlanátok? A párom dolgozik 21 éves ( 350.000 ft) keres. Aminek kedvező a kamatja és a törlesztő részlet is. Csók, Babavárot nem szeretnénk igénybe venni.

Figyelt kérdés

2023. ápr. 14. 13:52
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
84%
Elképzelni nem tudom milyen világvégi csöves helyen lehet 10 milláért lakást venni, nemhogy még házat. Most adtam el pár hete egy örökölt panelt Dunaújvárosban, annak sem éppen egy nívós részén, nevezhetjük minden jóindulat mellett is nyugodtan gettósnak (Római városrész, vannak tartalék-magyarok is dögivel), 57 nm, felújítandó, viszonylag még áron alul is hirdettem, mert nem akartam hónapokig árulni, 22 millióért elvitték seperc alatt. Hol kapni 10 misiért bármit is? Ózdon, Salgótarjánban? Nem szeretik a bankok a lepukkant helyeket, rohadt fiatalok is, (azt írja a párja 21, ez sem épp előny, lakáshitelnél sem), ahol ennyire bagóért mozognak az ingatlanok, ott magasabb önerő szükséges, 20 % fixen nem elég, lehet kellene a duplája is, mert ez nem Budapest, de valószínűleg nem is egy élhető hely. Már amennyiben elfogadja fedezetnek egyáltalán a hitelező a kinézett lakást/házat, mert ebben az ársávban az sem törvényszerű.
2023. ápr. 15. 11:55
 42/62 anonim ***** válasza:
85%
Lakás 10 milláért? Mit fogyasztottál? Én is kérek!
2023. ápr. 15. 12:04
 43/62 anonim ***** válasza:
23%
@41 Házat az ország legszebb helyein lehet venni 10 milláért. A Mátrában, a Bükkben, a Bakonyban, Zalában és még ezernyi más helyen. Gyönyörű, oszlopos, tornácos házakat, nagy telekkel, ásott kúttal (mely amellett, hogy locsolni tudsz belőle ingyen, a kert éke), rengeteg gyümölcsfával, szőlővel stb. Csend, béke, tiszta levegő. Éjszakai szórakozóhelyek viszont, ahol fullrészegre tudnád inni a májad nincsenek a közelben. Szóval, nem mindenkinek való az éden.
2023. ápr. 15. 12:48
 44/62 anonim ***** válasza:
54%

36-os, igen, és teljesen igazad is van, hogy a legtöbb ember erre nem gondol, és pont ezért adtál szuperhasznos választ, én csak azon akadtam ki, hogy milyen kár, hogy süket fülekre talál a dolog.

Mert addig ok, hogy valaki semmivel nincs tisztában, mint a kérdező, de ő láthatóan nem is akar többet megtudni semmiről (legalábbis az eddigi válaszai alapján erre lehet következtetni, többet meg gondolom úgysem válaszol), csak a fejébe vett valamit, amit mindenáron keresztül akar vinni. persze azt nem tudom, hogy ez engem miért zavar ennyire :), mindenki úgy hülye, ahogy akar, inkább elkeserít, hogy fiatal emberek ennyire képtelenek a gondolkodásra.

2023. ápr. 15. 12:58
 45/62 anonim ***** válasza:
82%
43, ez mind szép és jó (de tényleg), csak az a probléma, hogy ilyen helyen a bankok 40-50% önerőt kérnek.
2023. ápr. 15. 13:01
 46/62 anonim ***** válasza:
82%
Persze ezt értem, nyilván vannak gyönyörű, eldugott helyek, ahol vannak házak olcsóbban, de sanszosan itt lakásról van szó, legalábbis a kulcsszavaknál lakást írt, abból meg 10 millióért tényleg nincsen élhető helyen sehol. Amennyiben mégis házra gondol, akkor is ott van az a helyzet, amit már többen írtunk, hogy a banknak nem lesz megfelelő egy kvázi kis értékű ingatlan, akkor sem, ha a paradicsomban található, hiszen az értékét, eladhatóságát nézi, nem azt, hogy madárcsicsergős panorámára ébredsz egy földes úton megközelíthető utcában egy olyan településen, ahol napi két busz jár reggel este, munka sehol és van egy italkimérés, meg egy sarki fűszeres, munka, egyebek sehol, hiszen akkor a kutya nem venne sok 10 millióért, ha kaphat ennyiért is, megfelelő helyen. Lehet találni 10 millióért, persze, de a banknak ott nem lesz elég a 20% önerő, az hótziher, már ha egyáltalán meghitelezi, mert nem lát a lokációban rizikófaktort.
2023. ápr. 15. 13:16
 47/62 A kérdező kommentje:

36 válaszolónak nagyon szépen köszönöm a válaszát!!!

A többi buta tudatlan ember aki azt mondja , hogy 10 m-ért nem tudok kertes házat venni az egy külföldi lény!! Aki nincs tisztában az árakkal.

Egy példa: Nővérem a párjával nem rég vásárolt egy 2 szobás kertes házat 8,5 m-ért. Nyilván van rajta mit csinálni. Hozzá teszem VÁROSBAN.. TÉGLA HÁZAT

Analfabéta emberek ..

Ne kommentelj ha buta vagy hozzá!!!!!

Mindenkinek válaszolnék de nem teszem mert egyik selejtebb mint a másik !!

Aki meg normálisan letudta írni a kérdésemre a választ annak a személynek nagyon köszönöm a normális segítőkész válaszát.

Az egyik kommentelő azt írta , hogy én már biztos nem fogok válaszolni. Ne okoskodjjjj !!!!!

Olvasom a kommenteket folyamatosan de nem méltatom őket válaszra.

2023. ápr. 15. 15:24
 48/62 anonim ***** válasza:
60%

"Az egyik kommentelő azt írta , hogy én már biztos nem fogok válaszolni." Pontosan úgy reagáltál, ahogy gondoltam: emiatt válaszoltál. :)

A kép összeáll.

Persze, hogy lehet venni 10 milla alatt házat...Osztopánban pl. 3,5 millióért árulnak 3 szobás házat...van minden :D :D.

2023. ápr. 15. 15:56
 49/62 A kérdező kommentje:
Nem kértem megint a süket dumákat. Kössz
2023. ápr. 15. 16:02
 50/62 anonim ***** válasza:
76%
"Nem kértem megint a süket dumákat": Akkor nem kell nyilvános fórumon bunkó módon megnyilvánulni. Bár megértem, hogy másképp nem megy - ezért is vannak 10 milla alatt is házak: kínálat, kereslet, kinek mi.
2023. ápr. 15. 16:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!