Lakásvásárlás előtt állunk. Milyen hitelt ajánlanátok? A párom dolgozik 21 éves ( 350.000 ft) keres. Aminek kedvező a kamatja és a törlesztő részlet is. Csók, Babavárot nem szeretnénk igénybe venni.
36-os, igen, és teljesen igazad is van, hogy a legtöbb ember erre nem gondol, és pont ezért adtál szuperhasznos választ, én csak azon akadtam ki, hogy milyen kár, hogy süket fülekre talál a dolog.
Mert addig ok, hogy valaki semmivel nincs tisztában, mint a kérdező, de ő láthatóan nem is akar többet megtudni semmiről (legalábbis az eddigi válaszai alapján erre lehet következtetni, többet meg gondolom úgysem válaszol), csak a fejébe vett valamit, amit mindenáron keresztül akar vinni. persze azt nem tudom, hogy ez engem miért zavar ennyire :), mindenki úgy hülye, ahogy akar, inkább elkeserít, hogy fiatal emberek ennyire képtelenek a gondolkodásra.
36 válaszolónak nagyon szépen köszönöm a válaszát!!!
A többi buta tudatlan ember aki azt mondja , hogy 10 m-ért nem tudok kertes házat venni az egy külföldi lény!! Aki nincs tisztában az árakkal.
Egy példa: Nővérem a párjával nem rég vásárolt egy 2 szobás kertes házat 8,5 m-ért. Nyilván van rajta mit csinálni. Hozzá teszem VÁROSBAN.. TÉGLA HÁZAT
Analfabéta emberek ..
Ne kommentelj ha buta vagy hozzá!!!!!
Mindenkinek válaszolnék de nem teszem mert egyik selejtebb mint a másik !!
Aki meg normálisan letudta írni a kérdésemre a választ annak a személynek nagyon köszönöm a normális segítőkész válaszát.
Az egyik kommentelő azt írta , hogy én már biztos nem fogok válaszolni. Ne okoskodjjjj !!!!!
Olvasom a kommenteket folyamatosan de nem méltatom őket válaszra.
"Az egyik kommentelő azt írta , hogy én már biztos nem fogok válaszolni." Pontosan úgy reagáltál, ahogy gondoltam: emiatt válaszoltál. :)
A kép összeáll.
Persze, hogy lehet venni 10 milla alatt házat...Osztopánban pl. 3,5 millióért árulnak 3 szobás házat...van minden :D :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!