Lakásvásárlás előtt állunk. Milyen hitelt ajánlanátok? A párom dolgozik 21 éves ( 350.000 ft) keres. Aminek kedvező a kamatja és a törlesztő részlet is. Csók, Babavárot nem szeretnénk igénybe venni.
Akkor hajrá, de akkor meg minek teszel fel kérdést. "Milyen hitelt ajánlanátok?" A legtöbb választ azt mondja, hogy ne vegyél fel hitelt, de téged ez nem érdekel, mert szerintem azzal mész előre, ha van egy házad. Ez nem feltétlenül igaz, és nem mindig éri meg venni a bérléssel szemben, ez külön kalkuláció és megfontolás tárgya.
Az aktuális ingatlanpiaci helyzetet és a hitelfelvételi feltételeket is érdemes figyelembe venni, de úgy tűnik téged ez mind nem érdekel, mert nem értesz hozzá, de nem is akarsz az egészről többet tudni vagy utánanézni, az egész terv addig terjed, hogy "legyen egy házam". Ajánlom, hogy ennél sokkal több szempontot vegyél figyelembe, de persze ha még mindig nem akarod megfontolni, nyugodtan ugorj bele bármibe, és akkor hát...hajrá.
Úgy gondolom, hogy egy normális kérdést tettem fel.
De senki nem adott választ a kérdésemre érdeklődni szerettem volna. De nem azért tettem fel , hogy kioktassatok.
Majd a bank eldönti. Nem ti.
Köszi a válaszokat semmit nem értem el vele.
A saját érdekemben? Ne haragudj meg de ez ugyanaz ha azt kívánom neked, hogy AMIRE vágysz ès szeretnéd ne jöjjön össze.!
Sok sikert!
OK, valóban reménytelen.
De egyébként igazad van, kívánom, hogy megvalósuljon az álmod és legyen akkora hatalmas szerencséd valahogy, hogy a mostani helytelen döntésed negatív oldalát soha nem tapasztalod meg. Tényleg nem kívánom senkinek, hogy lehetetlen helyzetbe kerüljön pár éven belül, úgyhogy mivel megérteni semmit nem akarsz, gondolkodásra nem vagy hajlandó, ezért nagyon drukkolok, hogy a bejöjjön a pár százalék esély, hogy ez jól sül el.
Mindenki csak a rosszat szeretné a másiknak. De hallottál már a karmáról?
Mindegy is hagyjuk ezt.
“Ember tervez Isten végez.”
18 as válaszolónak:
10 M összegben. Találtunk is egy párat még olcsóbban is.
Önerő 2 M
Az én fizetésem nettó havi 250
Páromè nettó 350-400 közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!