Lakásvásárlás előtt állunk. Milyen hitelt ajánlanátok? A párom dolgozik 21 éves ( 350.000 ft) keres. Aminek kedvező a kamatja és a törlesztő részlet is. Csók, Babavárot nem szeretnénk igénybe venni.
Hitelt?
Azt semmilyet.
Előbb és olcsóbban lesz saját, tehermentes lakásotok, ha minden hónapban megtakarítjátok a hiteltörlesztő összegét, s jól fektetitek be. Még hamarabb, ha aktívan kereskedtek vele a tőzsdén.
Köszönöm azoknak a válaszolóknak akik normálisan kommenteltek.
Akik meg nem tudnak normálisan megnyilvánulni azoknak inkább nem is vagyok kíváncsi a véleményükre buta selejt emberek..huu de sok ilyen van..
Sok ember inkább albérletbe megy mint hogy saját háza legyen.. nem értem ezt a gondolkodást.
Életük végéig fizetni akarnak 100 ezreket egy albérletre ahonnan akármikor kidobhatják. Itt tart az emberiség
A buta, pénzügyileg tudatlan ember az, aki 350e-es fizetésre, 0 önerőre képes felvenni 20+ évnyi lakáshiltelt.
"Csók" - rövid ó-val... hosszú ó-val mást jelent.
Kimondta neked, hogy nincs önerő?
Inkább fizetem a lakáshitelt mint az albérletet
A tudatlan te vagy.
Ha annyira okoskodni akarsz felvilágosítalak.
“Csók” - rövid ó-val (ez neked rövid o betű?😂) hosszú ó-val mást jelent. Tanulj meg írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!