Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lakásvásárlás előtt állunk....

Lakásvásárlás előtt állunk. Milyen hitelt ajánlanátok? A párom dolgozik 21 éves ( 350.000 ft) keres. Aminek kedvező a kamatja és a törlesztő részlet is. Csók, Babavárot nem szeretnénk igénybe venni.

Figyelt kérdés

2023. ápr. 14. 13:52
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
78%
Ha semmi önerőtök nincs emellett, akkor inkább menjetek albérletbe, mert erre max életfogytiglani lakáshitelt adnak, (ha adnak), jelzáloggal terhelve.
2023. ápr. 14. 13:58
 2/62 anonim ***** válasza:
76%
Vegig fix torlesztojut. Amugy nem tudom mennyiert akartok venni de kell kb 30szazalek onero foleg mivel nagyon alacsony a keresete.
2023. ápr. 14. 14:08
 3/62 anonim ***** válasza:
92%
OK, a párod 350.000-t keres, bruttóban vagy nettóban ennyi? És mennyit keresel te? Vagy nem együtt vennétek fel a hitelt?
2023. ápr. 14. 14:54
 4/62 anonim ***** válasza:
70%

Hitelt?

Azt semmilyet.

Előbb és olcsóbban lesz saját, tehermentes lakásotok, ha minden hónapban megtakarítjátok a hiteltörlesztő összegét, s jól fektetitek be. Még hamarabb, ha aktívan kereskedtek vele a tőzsdén.

2023. ápr. 14. 16:28
 5/62 anonim ***** válasza:
73%
350ezres fizetéssel (akár bruttó, akár nettó) ne akarjatok lakást venni, mert előbb-utóbb úgyis vinné a bank. de gondolom eleve nem adnak hitelt, a bank azért ezt jobban meggondolja, mint ti.
2023. ápr. 14. 16:59
 6/62 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak a válaszolóknak akik normálisan kommenteltek.

Akik meg nem tudnak normálisan megnyilvánulni azoknak inkább nem is vagyok kíváncsi a véleményükre buta selejt emberek..huu de sok ilyen van..

2023. ápr. 14. 17:53
 7/62 A kérdező kommentje:

Sok ember inkább albérletbe megy mint hogy saját háza legyen.. nem értem ezt a gondolkodást.

Életük végéig fizetni akarnak 100 ezreket egy albérletre ahonnan akármikor kidobhatják. Itt tart az emberiség

2023. ápr. 14. 18:00
 8/62 anonim ***** válasza:
91%

A buta, pénzügyileg tudatlan ember az, aki 350e-es fizetésre, 0 önerőre képes felvenni 20+ évnyi lakáshiltelt.

"Csók" - rövid ó-val... hosszú ó-val mást jelent.

2023. ápr. 14. 18:12
 9/62 A kérdező kommentje:

Kimondta neked, hogy nincs önerő?

Inkább fizetem a lakáshitelt mint az albérletet

A tudatlan te vagy.

Ha annyira okoskodni akarsz felvilágosítalak.

“Csók” - rövid ó-val (ez neked rövid o betű?😂) hosszú ó-val mást jelent. Tanulj meg írni

2023. ápr. 14. 18:15
 10/62 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem mindenki normálisan válaszolt (nyilván rám is gondoltál, 5-ös vagyok, úgy tűnik nem sikerült ráébreszteni semmire), de te legalább megmutattad, hogy "itt tart az emberiség", hogy mindenki hosszú távon gondolkodás nélkül tenné tönkre magát, ha a bankok hagynák, még szerencse, hogy van hitelbírálat.
2023. ápr. 14. 18:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!