Lakásvásárlás előtt állunk. Milyen hitelt ajánlanátok? A párom dolgozik 21 éves ( 350.000 ft) keres. Aminek kedvező a kamatja és a törlesztő részlet is. Csók, Babavárot nem szeretnénk igénybe venni.
Figyelt kérdés
2023. ápr. 14. 13:52
21/62 anonim válasza:
19. OK, szöveget értelmezni sem tudsz...vagy már az is baj, ha a legjobbakat kívánom. Na tényleg mindegy.
22/62 anonim válasza:
Ha nincs másik hiteletek, akkor 9M ft-ra itt az összehasonlítás.
23/62 A kérdező kommentje:
Nincs hitelünk.
Nagyon köszönöm a segítséget!!:))
2023. ápr. 14. 19:01
24/62 anonim válasza:
Ahol ennyiért kaptok lakást lehet, hogy nem fogadják el fedezetnek.
De 2M önerő mindenképpen kevés lesz.
25/62 anonim válasza:
20% önerő kevés, arra nem kaptok hitelt, különösen ott, ahol 10M egy lakás. Ha megszűnik a csok meg a babaváró, hirtelen negyedére-harmadára fognak ott esni az árak, és ezt a bankok nagyon jól tudják.
26/62 anonim válasza:
21-re nem kéne lapot húzni ilyen fizetések és árak mellett, de persze a kérdező mindenkinél jobban tud mindent, 2m önerővel. Ezt nem bántásból vagy aljasságból írom, hanem segítő szándékkal. Így nagyon csúnyán be fog titeket sz0patni a bank.
27/62 A kérdező kommentje:
26 válaszoló:
Nem kértem a te véleményed
Én miért tudnék mindent jobban?? Huu az ilyen embereket kikéne tiltani innen
2023. ápr. 14. 20:58
28/62 anonim válasza:
Neked pedig a helyesírást és a logikát kellene megtanítani. Lol
29/62 A kérdező kommentje:
Tanítsd meg magadnak
Hahaha
Rád fér
2023. ápr. 14. 21:13
30/62 anonim válasza:
Tudod, én nem 2m önerővel vásárolok lakást. Aztán nézzél tükörbe. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!