Hitelkártya feltöltés?
A férjemé a hitelkártya, (semmilyen szerződést nem kapott) az lenne a kérdésem, hogy ezt minden hónapban automatikusan töltik?,, abban az esetben is ha még nem törlesztettük vissza? Nekem nem adnának felvilágosítás a bankba, a férjem pedig reggeltől-estig dolgozik.
Köszi
"A feltett kérdésemre keresem a választ."
Az a szerződésben van!:)
10 Valószínű h elhagyta, vagy mint írtam a a sok papírok között van a kocsijában. A hazugságot teljesen kizárom, de most kíváncsivá tettél h a 9-es válaszomból miért jutottál el a hazugságig. Együtt költöttük el a pénzt.
Ám így fogok tenni ha legközelebb ilyen lesz, bár ezek után nem hinném h kapna bármilyen hitelt. Én ezt is kész tényként kaptam h hitelkártyát igényelt.
Köszi, Ment a zöld.
Kedves Kérdező! Értem, hogy nehéz helyzetben vagytok, de még ha hitelre is van szükségetek, akkor se hitelkártyával oldjátok meg!
A hitelkártya speciális hiteltermék, amely kedvezményeket biztosít, különböző boltokban, stb... és kamatmentes HA mindig időben visszatörlesztitek a TELJES tartozást.
Ha nem, akkor az egész elköltött összegre évi kb. 40% kamat megy rá. Borzalmasan magas és nagyon könnyű vele adósságspirálba kerülni.
Ha kölcsönre van szükségetek, a hitelkártya nem jó megoldás, hiába van benne a nevében, hogy hitel.
Személyi hitel sokkal jobb lenne, annak havi törlesztőrészlete van, és ha azt törlesztitek, akkor nem kerülhettek bajba.
De még a folyószámla-hitelkeret is jobb mint a hitelkártya, mert egyrészt kisebb a kamata, másrészt nehezebb vele elcsúszni. Technikailag.
Azt javaslom, hogy a férjed minél előbb szüntesse meg a hitelkártya szerződést. Menjen be a bankba és mondja fel ott írásban.
Ha már költött valamennyit a hitelkártyával előbb vissza kell fizetni, de még az is jobb ha azt mondjuk személyi hitelből teszi meg.
Alapból hitelt hitellel megoldani nem jó dolog, de ha alacsonyabb kamatúval sikerül a drágább kamatút visszafizetni még mindig jobb.
Remélem tudtam segíteni.
15-ös, köszönöm, mint írtam már van személyi kitele is, amit miattam kellett felvennie, /Édesapám temetési költségei, illetve a majd most következő hagyatéki tárgyalásra is./ Megpróbáljuk minél hamarabb visszafizetni, és ha ez lehetséges visszamondani. A Lányunknak el sem mertük mondani, végzős BGE-s, mert úgy kaptunk volna a fejünkre hogy csak na.
Köszönöm Neked is. Ment a zöld.
IT Guy!
Mi sem vagyunk hülyék, én nagyon jól tudom h ebből nehéz kikeveredni, de mint olvashattad a szükség nagy ÚR! Nem pontozok le senkit, akinek ilyen hozzászólásai vannak, azok saját magának állították ki a szegénységi bizonyítványukat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!