Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Most komolyan januártól újra...

Most komolyan januártól újra törleszteni kell a diákhitelt? Bevallom anno elbuliztam, de már nincs kedvem visszafizetni. Kihez tudnék fordulni? Egy misiről van szó.

Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 A kérdező kommentje:
50es alkalmas vagyok rá. Kíváncsi vagyok neked mi a munkád. Amint írtam, eddig moratórium volt, nem kellett fizetni. Igen, van székem a kormányhivatalban, méghozzá egy spéci forgószék, ami valószínű a te adódból lett véve. De nemsokára le lesz selejtezve és hazavihetem. Gamer széknek is jó. Úgyh köszi a széket.
2022. dec. 18. 16:28
 52/79 anonim ***** válasza:
A moratóriumot nem volt kötelező igénybe venni, ha közben fizetted volna, most 240 ezerrel kisebb lenne a hiteled.
2022. dec. 18. 16:30
 53/79 A kérdező kommentje:
Az a 240 már álampapírban van, 12%os kamattal.
2022. dec. 18. 16:32
 54/79 anonim ***** válasza:
60%
Lényegtelen, mivel 24 ezret fizetsz havonta a telefonszolgáltatónak a részletre vett drága telefonért, így olyan, mintha nem is lenne.
2022. dec. 18. 16:35
 55/79 anonim ***** válasza:
60%
Inkább az 1 milliós diákhitelt fektetted volna bulizás helyett álompapírba, vagy legalább vettél volna belőle eurót, most lenne 1,5 - 2 milliód. Persze nem kizárt, hogy így is van, ezt csak te tudhatod.
2022. dec. 18. 16:39
 56/79 A kérdező kommentje:
Nincs drága telefonom, tudom, előre kellett volna gondolkodni.
2022. dec. 18. 16:44
 57/79 anonim ***** válasza:
100%
Hát, figyelj, élményeket gyűjtöttél, az se rossz. Másnak egész életében nem jut jó nő, neked legalább megvolt jó pár.
2022. dec. 18. 16:47
 58/79 anonim ***** válasza:
60%

"50es alkalmas vagyok rá. Kíváncsi vagyok neked mi a munkád."

Én fogom kivenni a kispárnát a fejed alól, ha nem fizeted vissza a diákhitelt, amit az adófizetők pénzéből biztosítottak neked. Ha megkapod ajándékként a forgószéked a kormányhivataltól, miután leselejtezték, azt is beleírom a foglalási jegyzőkönyvbe és adok neki egy szép kis becsértéket az árveréshez. ;)

2022. dec. 19. 11:10
 59/79 A kérdező kommentje:
Köszi 58as. Várlak, mivel egy putriba vagyok bejelentve, de valójában a szüleimnél lakok. Amit a putriból elvihetsz az a 300 kilós kazán, pár alumínium radiátor, meg sz*rrá rohadt bútorok. Üveg még van az ablakokban. Mielőtt megkérdeznéd, azért nem a szüleimhez vagyok bejelentve, mert így 3 jövedelm lenne feltüntetve, mikor vmi segélyért vagy tüzifáért nyújtok be kérvényt. Így meg kijönnek, megnézik azt a romos házat és küldik a segélyt a te fizetésed adójából. Köszi.
2022. dec. 19. 11:36
 60/79 anonim ***** válasza:
60%

58-as vagyok:

Nem a putriba megyek ki, hanem a szüleid házába. Mivel életvitelszerűen ott élsz. Nem érdekel a bejelentett címed, az csak egy kiinduló pont, hogy megtaláljalak. Tulajdonképpen nem én foglak keresni, hanem a rendőrség. Velük foglak kerestetni. Ha kell, elővezettetlek. Az elővezetés költsége jelenleg 7.000 forint. A végrehajtás költségei pedig az adóst terhelik.

Azt felejtsd el, hogy nem nyitod ki nekem az ajtót. Arra is van jogom, hogy felnyittasam az ingatlant még akkor is, ha nem vagy jelen, és a szüleid sem. Nem kell más hozzá, csak egy szerződött lakatos, rendőr, vagy rendőr hiányában két hatósági tanú is elég.

Pusszantalak...

2022. dec. 20. 08:14
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!