Provident hitel ?

Figyelt kérdés
Van egy Provident hitelem ,amin van elmaradás ,de beszéltem már velük többször is és havonta fizetem. Ma próbáltam át utalni nekik banki applikáción keresztül ,máskor is így szoktam ,de a bank elutasította,kétszer is próbáltam és mindkét esetben elutasította. Van okom aggódni ,hogy esetleg a Provident át adta végrehajtónak és azért nem tudok utalni ...mert ugyanakkor próbáltam egy más számlára is és az működött. Levelet nem kaptam tőlük ,hogy át lett adva.
ma 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:
70%
De, hogy nem a banknak írtál azonnal, hanem lapítottál és most is csak a gyíknak írsz.
ma 16:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Senki nem lapít. És ma szombat van ,szóval nem tudok sem a bankkal sem a Providentel beszélni. Majd csak hétfőn.
ma 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!