Most komolyan januártól újra törleszteni kell a diákhitelt? Bevallom anno elbuliztam, de már nincs kedvem visszafizetni. Kihez tudnék fordulni? Egy misiről van szó.
Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 12:37
41/79 anonim válasza:
Ha van jogsid, beállsz furgonra hazai vagy nemzetközi sofőrnek és keresel duplaannyit mint most.
42/79 anonim válasza:
És nem mellesleg világot látsz, mert ha nincs 10 rongyod egy diákhitel törlesztésre havonta, akkor nyilván nyaralásra sincs lóvéd.
43/79 anonim válasza:
A cigóknak is van kidobnivaló egy misijük, miért nem kéred el tőlük ha neked nincs? Vagy a főnöködtől. Hol laksz te hogy egy guriga miatt a netre kell irogatni..
44/79 anonim válasza:
Fogj egy vígözvegyet, akinek a vagyonával királykodhatsz, mint anno a diákhitellel.
45/79 anonim válasza:
Szia Uram! Van kölcsön havi 10 rongyod? Csóró jogász vagyok, diákhitelre kell.
46/79 anonim válasza:
Jogász vagy, csinálsz egy kamu alapítványt valami jótékony célra és feléled az adományokat működési költségekben. Sok alapítvány működik úgy, hogy a bevételei 80%-át feléli, 20% megy a nemes célra...
47/79 A kérdező kommentje:
46os köszi, az egyetlen hasznos tanács. Alapítok romáknak vmi sz*rt, h tudjanak érvényesülni. A jogi dolgait úgyis imserem az ilyennek.
2022. dec. 17. 18:39
48/79 anonim válasza:
Szívesen! Ezt még megtoldanám a helyedben egy pártalapítással is. Még van idő a következő választásokig.
50/79 anonim válasza:
33-as vagyok!
Ezt írtad a kérdésedben:
"Bevallom anno elbuliztam, de már nincs kedvem visszafizetni."
Ebből vontam le azt a következtetést, hogy nem fizeted, nem fogod fizetni. Nyilván a NAV végrehajtóval való találkozásod csak "nem fizetés" esetére igaz. Elnézésedet kérem, ha érzékeny lelkedet megsértettem a bejegyzésemmel.
Az érzékeny lelkedre pedig abból következtettem, amilyen stílusban kiosztod a válaszolókat.
A magam részéről annyit szűrtem le rólad, hogy kár volt költeni a taníttatásodra, valamint szégyen az, hogy ilyen típusú emberek elfoglalhatnak bármilyen széket is egy kormányhivatalban, ahol emberek sorsa, dolgai felől kellene felelősségteljesen dönteni.
Te erre tuti, hogy teljesen alkalmatlan vagy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!