Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Most komolyan januártól újra...

Most komolyan januártól újra törleszteni kell a diákhitelt? Bevallom anno elbuliztam, de már nincs kedvem visszafizetni. Kihez tudnék fordulni? Egy misiről van szó.

Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
83%
Ha van jogsid, beállsz furgonra hazai vagy nemzetközi sofőrnek és keresel duplaannyit mint most.
2022. dec. 17. 16:16
 42/79 anonim ***** válasza:
86%
És nem mellesleg világot látsz, mert ha nincs 10 rongyod egy diákhitel törlesztésre havonta, akkor nyilván nyaralásra sincs lóvéd.
2022. dec. 17. 16:17
 43/79 anonim ***** válasza:
78%
A cigóknak is van kidobnivaló egy misijük, miért nem kéred el tőlük ha neked nincs? Vagy a főnöködtől. Hol laksz te hogy egy guriga miatt a netre kell irogatni..
2022. dec. 17. 16:20
 44/79 anonim ***** válasza:
83%
Fogj egy vígözvegyet, akinek a vagyonával királykodhatsz, mint anno a diákhitellel.
2022. dec. 17. 16:21
 45/79 anonim ***** válasza:
86%
Szia Uram! Van kölcsön havi 10 rongyod? Csóró jogász vagyok, diákhitelre kell.
2022. dec. 17. 16:38
 46/79 anonim ***** válasza:
83%
Jogász vagy, csinálsz egy kamu alapítványt valami jótékony célra és feléled az adományokat működési költségekben. Sok alapítvány működik úgy, hogy a bevételei 80%-át feléli, 20% megy a nemes célra...
2022. dec. 17. 16:42
 47/79 A kérdező kommentje:
46os köszi, az egyetlen hasznos tanács. Alapítok romáknak vmi sz*rt, h tudjanak érvényesülni. A jogi dolgait úgyis imserem az ilyennek.
2022. dec. 17. 18:39
 48/79 anonim ***** válasza:
83%
Szívesen! Ezt még megtoldanám a helyedben egy pártalapítással is. Még van idő a következő választásokig.
2022. dec. 17. 18:47
 49/79 anonim ***** válasza:
100%
Alapítvány, egyesület, párt.
2022. dec. 17. 18:47
 50/79 anonim ***** válasza:
82%

33-as vagyok!

Ezt írtad a kérdésedben:

"Bevallom anno elbuliztam, de már nincs kedvem visszafizetni."

Ebből vontam le azt a következtetést, hogy nem fizeted, nem fogod fizetni. Nyilván a NAV végrehajtóval való találkozásod csak "nem fizetés" esetére igaz. Elnézésedet kérem, ha érzékeny lelkedet megsértettem a bejegyzésemmel.

Az érzékeny lelkedre pedig abból következtettem, amilyen stílusban kiosztod a válaszolókat.

A magam részéről annyit szűrtem le rólad, hogy kár volt költeni a taníttatásodra, valamint szégyen az, hogy ilyen típusú emberek elfoglalhatnak bármilyen széket is egy kormányhivatalban, ahol emberek sorsa, dolgai felől kellene felelősségteljesen dönteni.

Te erre tuti, hogy teljesen alkalmatlan vagy...

2022. dec. 18. 07:18
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!