Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Most komolyan januártól újra...

Most komolyan januártól újra törleszteni kell a diákhitelt? Bevallom anno elbuliztam, de már nincs kedvem visszafizetni. Kihez tudnék fordulni? Egy misiről van szó.

Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
77%
Hogy érted azt, hogy januártól újra kell fizetni? Eddig is kellett!
2022. dec. 16. 14:47
 22/79 A kérdező kommentje:
Moratórium volt eddig.
2022. dec. 16. 15:06
 23/79 anonim ***** válasza:
87%
Az adósságnak az a lényege, hogy törleszteni kell. Most arról nem az adófizetők tehetnek, hogy a diákhitelen keresztül bíztak benned, hogy sikerül elvégezned egy olyan egyetemet, amely versenyképes tudással felruházva jövedelmező pozícióhoz juttat, s így képessé tesz a törlesztés mellett hozzáadott érték termelésen keresztül növelni a társadalmi összvagyont - de ehhez képest egy csődtömeg lettél. Vállalj akkor éjszakai műszakot is, dolgozd ki jobban a beledet, hogy leródd a beléd hiába fektetett bizalmat.
2022. dec. 16. 15:36
 24/79 xswerdy ***** válasza:
83%
ha szülsz 2 gyereket, elengedik a tartozás felét, ha 3-at, az egészet. Ilyen egyszerű.
2022. dec. 16. 15:48
 25/79 NTBS ***** válasza:
78%
A fizetésedből kifizetés. Vállalsz másodállást. Másik hitelt veszel föl.
2022. dec. 16. 16:14
 26/79 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, nem szülök. Nem fogok plusz műszakot vállalni sehol. Most megbeszéltem a szüleimmel, hogy 10-el kevesebbet kell leadnom itthonra, ha bent lefürdök a munkahelyemen. Úgyhogy végülis ezáltal az állam kifizeti a tartozásomat magának. Mert otthon kevesebb vizet fogok használni. Szappan, papírtörlő ilyeneket eddigis lopni fogom. Úgyhogy azt a havi 12 ezret végülis ki tudom gazdálkodni.
2022. dec. 16. 16:28
 27/79 anonim ***** válasza:
78%

na jó, akkor most már tényleg tuti troll.

legközelebb valami viccesebbet?

2022. dec. 16. 16:30
 28/79 A kérdező kommentje:
Pedig ez a szomorú valóság. Jah és van munkaügyis fősikolás munkatársam is, meg bölcsészből is egy csomó. Itt sok embernak van diplomája. Nem a kérdés troll, hanem a helyzet. Hogy ezért tanulsz meg stresszelsz a suliban. Amúgy a munkámat egy okj-val is el tudnám végezni.
2022. dec. 16. 16:33
 29/79 anonim ***** válasza:
78%
Nem értem hogy nincs 1 misid. És akkor hogy élsz? Azért úgy gondolom bárkinek van egy kidobnivaló misije ha eddig megoldotta valahogy.
2022. dec. 16. 19:20
 30/79 A kérdező kommentje:
A magyar emberek 80%-a hónapról hónapra él.
2022. dec. 16. 19:25
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!