Most komolyan januártól újra törleszteni kell a diákhitelt? Bevallom anno elbuliztam, de már nincs kedvem visszafizetni. Kihez tudnék fordulni? Egy misiről van szó.
Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 12:37
21/79 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy januártól újra kell fizetni? Eddig is kellett!
22/79 A kérdező kommentje:
Moratórium volt eddig.
2022. dec. 16. 15:06
23/79 anonim válasza:
Az adósságnak az a lényege, hogy törleszteni kell. Most arról nem az adófizetők tehetnek, hogy a diákhitelen keresztül bíztak benned, hogy sikerül elvégezned egy olyan egyetemet, amely versenyképes tudással felruházva jövedelmező pozícióhoz juttat, s így képessé tesz a törlesztés mellett hozzáadott érték termelésen keresztül növelni a társadalmi összvagyont - de ehhez képest egy csődtömeg lettél. Vállalj akkor éjszakai műszakot is, dolgozd ki jobban a beledet, hogy leródd a beléd hiába fektetett bizalmat.
24/79 xswerdy válasza:
ha szülsz 2 gyereket, elengedik a tartozás felét, ha 3-at, az egészet. Ilyen egyszerű.
25/79 NTBS válasza:
A fizetésedből kifizetés. Vállalsz másodállást. Másik hitelt veszel föl.
26/79 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, nem szülök. Nem fogok plusz műszakot vállalni sehol. Most megbeszéltem a szüleimmel, hogy 10-el kevesebbet kell leadnom itthonra, ha bent lefürdök a munkahelyemen. Úgyhogy végülis ezáltal az állam kifizeti a tartozásomat magának. Mert otthon kevesebb vizet fogok használni. Szappan, papírtörlő ilyeneket eddigis lopni fogom. Úgyhogy azt a havi 12 ezret végülis ki tudom gazdálkodni.
2022. dec. 16. 16:28
27/79 anonim válasza:
na jó, akkor most már tényleg tuti troll.
legközelebb valami viccesebbet?
28/79 A kérdező kommentje:
Pedig ez a szomorú valóság. Jah és van munkaügyis fősikolás munkatársam is, meg bölcsészből is egy csomó. Itt sok embernak van diplomája. Nem a kérdés troll, hanem a helyzet. Hogy ezért tanulsz meg stresszelsz a suliban. Amúgy a munkámat egy okj-val is el tudnám végezni.
2022. dec. 16. 16:33
29/79 anonim válasza:
Nem értem hogy nincs 1 misid. És akkor hogy élsz? Azért úgy gondolom bárkinek van egy kidobnivaló misije ha eddig megoldotta valahogy.
30/79 A kérdező kommentje:
A magyar emberek 80%-a hónapról hónapra él.
2022. dec. 16. 19:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!