Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Diákhitel 1-et megéri felvenni...

Diákhitel 1-et megéri felvenni 4,99-es kamattal is, hogy pl állampapírba tegyem, kiegészítve meg forgatva** saját pénzzel együtt? Többi lent.

Figyelt kérdés

Tehát;

diákhitel 1 felvéve, 4,99% kamattal, azt kiegészítem megtakarítással és egy kedvező állampapírbanlekötöm, pl 1-2 évre.

Forgatás** alatt meg azt értem, hogyha lejár a futamidő, akkor -remélhetőleg- újabb plusz megtakarítással újra lekötöm.

Ebből lehet egy közepes-alsó, vagy alsó-közepes profit?

2022. okt. 8. 15:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
84%
#10 hmm.. mindenki más csinálhatja ezt, csak az átlag ember nem?
2022. okt. 8. 18:12
 12/31 A kérdező kommentje:

Hihetetlen.

2., - de szerintem ugyanaz a személy - aki visszaéléssel vádol meg (büntetőjogi kategória amúgy), mikor ma is olvastam cikket arról, hogy mikor 1,99% volt -ha jól emlékszem - a kapat és ÍGY írták; "egyszerűen megérte felvenni" + "sokan MÁR akkor befektették, és bakker...idehányod hogy visszaélnék (mert még feltételes mód, te/ti kijelentőben vádaskosz, szintén btk.), szóval 4,99% előtt sokan;

- befektették

- másra költötték

- felvették az életvitel javítására

- műszaki cikkeket vettek...

Stb.

És szabad felhasználású volt akkor és most is.

Illetve a megkötése a visszafizetés és aktív félévek, diploma megszerzése..

Szal ja. VisszaélNÉK tényleg.

Ha érdemben hozzászólni, húzz trollkodni, btks címkézések helyett.

Na gudbáj.

2022. okt. 8. 18:34
 13/31 A kérdező kommentje:
HA ÉRDEMBEN hózzászólni nem tudsz, húzz vádaskodás helyett trollkodni.
2022. okt. 8. 18:36
 14/31 anonim ***** válasza:
0%

Állampapírba biztos nem raknám semmi pénzem.

Én bitcoinba raktam, egy év se kellett hozzá és megnyolcazoroztam

2022. okt. 9. 16:28
 15/31 anonim ***** válasza:
56%
Akkor most már van 800 forintod.
2022. okt. 9. 16:31
 16/31 anonim ***** válasza:
83%
Vedd figyelembe, hogy a diákhitel 1 változó kamatozású, félévente határozzák meg a kamat mértékét. A 4,99% nincs kőbe vésve, akár emelkedhet is.Nem mindegy ezért, hogy mibe fekteted. Rövid lejáratú állampapírokkal viszonylag nehéz melléfogni, de a hosszabb lejáratúakkal beragadhatsz akár egy előnytelen helyzetbe is.
2022. okt. 14. 16:18
 17/31 anonim ***** válasza:
Kérdező milyen állampapírt vennél rajta?
2022. okt. 14. 16:21
 18/31 anonim ***** válasza:
0%

15

Pontosabban 12 millióm van.

2022. okt. 14. 16:21
 19/31 anonim ***** válasza:
#18 Akkor most vegyen mindenki bitcoint hitelből mert te jókor szálltál be? Amikor te vehetted akkor olyan pénzbőség volt, hogy kb. mindegy volt hogy mit veszel. A padlón voltak a kamatok és a sok pénz helyet keresett magának. Egy véletlenszerűen kiválasztott akármilyen részvénnyel jó eséllyel nyertél volna, kriptóval szintén. Most pont hogy próbálják kivonni azt a pénzt a gazdaságból amit akkor pumpáltak bele.
2022. okt. 14. 16:33
 20/31 anonim ***** válasza:
Be ne vegyétek már a kamut.
2022. okt. 14. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!