Diákhitel 1-et megéri felvenni 4,99-es kamattal is, hogy pl állampapírba tegyem, kiegészítve meg forgatva** saját pénzzel együtt? Többi lent.
Tehát;
diákhitel 1 felvéve, 4,99% kamattal, azt kiegészítem megtakarítással és egy kedvező állampapírbanlekötöm, pl 1-2 évre.
Forgatás** alatt meg azt értem, hogyha lejár a futamidő, akkor -remélhetőleg- újabb plusz megtakarítással újra lekötöm.
Ebből lehet egy közepes-alsó, vagy alsó-közepes profit?
Hihetetlen.
2., - de szerintem ugyanaz a személy - aki visszaéléssel vádol meg (büntetőjogi kategória amúgy), mikor ma is olvastam cikket arról, hogy mikor 1,99% volt -ha jól emlékszem - a kapat és ÍGY írták; "egyszerűen megérte felvenni" + "sokan MÁR akkor befektették, és bakker...idehányod hogy visszaélnék (mert még feltételes mód, te/ti kijelentőben vádaskosz, szintén btk.), szóval 4,99% előtt sokan;
- befektették
- másra költötték
- felvették az életvitel javítására
- műszaki cikkeket vettek...
Stb.
És szabad felhasználású volt akkor és most is.
Illetve a megkötése a visszafizetés és aktív félévek, diploma megszerzése..
Szal ja. VisszaélNÉK tényleg.
Ha érdemben hozzászólni, húzz trollkodni, btks címkézések helyett.
Na gudbáj.
Állampapírba biztos nem raknám semmi pénzem.
Én bitcoinba raktam, egy év se kellett hozzá és megnyolcazoroztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!