Van aki már megkapta a diákitel őszi részét? Vagy esetleg olyan, akinél az adategyeztetés átváltott folyósításra?
Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 15:11
71/371 A kérdező kommentje:
Nekem is szerda óta folyósítható, de nekem sem érkezett még semmi.
2022. szept. 9. 11:00
72/371 anonim válasza:
Folyósítható státusz után maximum 10 munkanapon belül utalnak - Üzletszabályzat.
73/371 A kérdező kommentje:
Persze, maximum 10 nap, de általában az átváltási utáni 2.-3. folyósítási napon szokták utalni, legalábbis eddigi tendencia, tapasztalat szerint.
2022. szept. 9. 11:20
74/371 anonim válasza:
Pontosabbat mi nem tudunk mondani sajnos, csak a dh központ. Ha felhívod, nagyon kedvesek szoktak lenni :)
75/371 anonim válasza:
Lehet írok egy mailt én is a haknak, hátha érzik lassan a súlyát :/
76/371 anonim válasza:
Nekem tavaly 2 óra után érkezett az utalás pénteken, szóval megkaphatjátok még ma :)
77/371 anonim válasza:
irtam a haknak, kíváncsi leszek mit írnak vissza :/
78/371 A kérdező kommentje:
Nekem most érkezett meg a pénz. Szerdán vált folyósíthatóvá.
2022. szept. 9. 13:10
79/371 anonim válasza:
Nekem ebben a pillanatban megérkezett, szerdán lett folyósítható a státuszom.
80/371 anonim válasza:
Én most kaptam meg az utalást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!