Van aki már megkapta a diákitel őszi részét? Vagy esetleg olyan, akinél az adategyeztetés átváltott folyósításra?
Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 15:11
41/371 anonim válasza:
Írnátok, ha átvált folyósíthatóra? :D
42/371 anonim válasza:
Ameddig nem frissíti a HAK a FIR-t nem lesz folyósíthtó :/
43/371 Janoo33 válasza:
Nem tudom mikor lesz hajlandó a a TO. DE
44/371 anonim válasza:
Én most hétfőn aktiváltam a félévet és ma reggel már folyósíthatóra váltott. Szerintetek pénteken megkapom az utalást így?
45/371 anonim válasza:
#44 hívd fel a dh központot, szerintem ők többet tudnak az utalásokról mondani, mint mi.
46/371 A kérdező kommentje:
#44 Nekem is ma váltott folyósíthatóra, szerintem vagy pénteken, vagy pedig jövőhét szerdán kaphatjuk meg, ha jól tudom ezeken a napokon utalnak.
2022. szept. 7. 17:52
48/371 anonim válasza:
Nekem tavaly szeptember 21 vagy 22-én utaltak, úgyhogy előbb én most se számítok rá. (győr, SZE)
49/371 anonim válasza:
Én tavaly ilyenkor kaptam, úgyhogy hamarabb számítanék rá, mint hónap vége :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!