Van aki már megkapta a diákitel őszi részét? Vagy esetleg olyan, akinél az adategyeztetés átváltott folyósításra?
Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 15:11
1/371 anonim válasza:
Szerintem még korai lenne, igaz utalnak szeptemberben, de 6-a előtt tavaly sem kaptam. :/
Amint FIR-ben aktív lesz az őszi félév, akkor lesz folyósítható a státusz (automatikus a lekérdezés), azt követően utalnak pár napon belül. :)
2/371 Nemzeti konzervatív válasza:
Legutobb 4-én kaptam, az előtt volt hogy 3-án. Kb össze vissza küldik, nem mindenkinek egyszerre.
3/371 anonim válasza:
#2 ilyen hamar? :o Gondolom nektek a tárgyfelvétel is már augusztusban?
4/371 Nemzeti konzervatív válasza:
Valóban 22-én indult a tárgyfelvétel. Na és?
5/371 anonim válasza:
Tavaly szeptember 10-én (pénteken) utaltak. Szerintem most 9-én kiutalják, szóval kedd-szerda környékén vált majd folyósíthatóra.
6/371 anonim válasza:
Sziasztok,
Nekem ma váltott át folyósíthatóra. Emailben meg is kérdeztem mikor várható utalás és azt mondták, hogy a tervezett utalás szeptember 7. lesz.
7/371 A kérdező kommentje:
Szuper! És mikor aktiváltad a félévedet?
2022. szept. 3. 11:17
8/371 anonim válasza:
#5 vagyok, nekem is ma váltott folyósíthatóra! :)
9/371 anonim válasza:
Az szép.. nálunk 25-én volt beiratkozás és tárgyfelvétel, de firben még nincs rögzítve ez a félév. :D
10/371 Mariann50 válasza:
Nekem sincs még a FIR-be rögzítve, de már szombaton átváltott folyósíthatóvá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!