Van aki már megkapta a diákitel őszi részét? Vagy esetleg olyan, akinél az adategyeztetés átváltott folyósításra?
Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 15:11
101/371 anonim válasza:
#99 Rendben, lehet nekik írni, telefonálni, de nem hinném, hogy gyorsabbak lesznek tőle :)
102/371 anonim válasza:
Ugyanitt DE-HÖK.
Ma frissítik a rendszert. Ha nagyon jószívű a diákhitel központ akkor szerda-péntek körül számíthatunk rá.
Mindenesetre ha vkinek megjön írjatok kérlek.
103/371 anonim válasza:
#102. Hú, de jó lenne :) Legalább a Hök igyekszik :D
104/371 anonim válasza:
Ez egyébként karonként eltérő, vagy egységesen mindenkinek felviszik ma?
105/371 anonim válasza:
Gondolom ha 16:30-ig nem történt semmi akkor valószínűleg a mai nap már nem is fog , tehát ha valami isteni szerencse is történik és holnap netán aktív lesz akkor is max a pénteki utalás jöhet szóba
106/371 anonim válasza:
Nem gondolnám... Nekem előző félévekben mindig éjszaka/hajnalban valamikor frissült :)
107/371 anonim válasza:
Ez esetben akkor visszaszívom ! Hátha…. :D
108/371 anonim válasza:
Én DE-ÁJK. Ti? :) de még mindig semmi
109/371 anonim válasza:
Egyébként arra figyeljetek, hogy tényleg semmilyen befizetetlen elmaradás ne legyen. Én ma beszéltem a DH központtal, és szólt az ügyintéző hogy van 30 forint 😅elmaradásom mert nem fizettem be időben az egyik törlesztőt, és azt mondta addig nem utalnak.
110/371 anonim válasza:
Szintén DE-ÁJK. Nekem a TO nem válaszolt a kérdésemre, hogy mikor lesznek a FIR-ben az adataim… A HAK ennyit írt ma: “Ma frissítenek”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!