Van aki már megkapta a diákitel őszi részét? Vagy esetleg olyan, akinél az adategyeztetés átváltott folyósításra?
Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 15:11
121/371 anonim válasza:
Még a FIR-ben sincsen semmi. Ez már tényleg bosszantó!
122/371 anonim válasza:
Én higgadt voltam eddig, majd frissítik, majd megkapjuk stb... De azert ez mindennek a teteje. Ennyire megbizhatatlan es hiteltelen a HAK? Hogy ír valamit, de közel se úgy lesz?
123/371 anonim válasza:
Gondolom fizetést is igy kapnak, hogy majd egyszer! :)
124/371 anonim válasza:
Vicc kategória… mármint nem az hogy csesznek dolgozni hanem az hogy ha egyszer valaki kimondja ott hogy márpedig le lesz frissítve akkor elviekben így is kellene lennie… na mindegy.
Valaki azóta beszélt velük ?
125/371 anonim válasza:
Én ezelőtt 2x is írtam már nekik, harmadjára már nincs pofám. :D Esetleg valaki más?
126/371 anonim válasza:
En írtam most nekik kíváncsi leszek mi lesz a válasz
127/371 anonim válasza:
Délutánra már lesz válasz, majd megírnád?
129/371 anonim válasza:
Hívtam őket azt mondták rendszerhiba , folyamatban van 🙂🥹
130/371 anonim válasza:
Rendszerhiba XD én gond nélkül be tudok lépni firbe... Más egyetem is gond nélkül megoldotta XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!