Van aki már megkapta a diákitel őszi részét? Vagy esetleg olyan, akinél az adategyeztetés átváltott folyósításra?
Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 15:11
161/371 anonim válasza:
Na ez jó ezt megkeresem, megnézem mihez képest 15 nap
162/371 anonim válasza:
Nekem a fir kb fél órája átmenetileg nem elérhetőt ír (ügyfélkapus belépés után)
163/371 anonim válasza:
Nekem is átmenetileg nem elérhetőt ír. Remélem most történik valami. DE
164/371 anonim válasza:
DE. én sajnos be tudok lépni, hát remélem akkor haladnak sorban ma és meglesz mindenkié holnapra
165/371 anonim válasza:
DE +1 szintén be tudok lépni de beazonosítás után mikor az alapadatokra lépek kidob az oldal h átmenetileg nem elérhető
166/371 anonim válasza:
#164 na 15 perce meg jo volt, mostmar nekem se jo, akkor elkezdtek intezni vegre
167/371 anonim válasza:
Karbantartás miatt akadozik a FIR, nálam sem jó. PTE
168/371 anonim válasza:
Remélhetőleg , már azon a szinten vagyunk hogy egy átmenetileg nem elérhető is reményt ad 😂
170/371 anonim válasza:
#DE
FIR: "A kért szolgáltatás átmenetileg nem elérhető. Kérjük látogasson vissza később."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!