Van aki már megkapta a diákitel őszi részét? Vagy esetleg olyan, akinél az adategyeztetés átváltott folyósításra?
Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 15:11
191/371 anonim válasza:
Azert remélem nalunk is lefrissul ma. Akkor pénteken meg is kapnánk...Deájk
192/371 anonim válasza:
Nekem is vacakol most a dh direkt. De se FIR-ben se sehol máshol nincs semmi változás.
193/371 anonim válasza:
Én is de ájk és nekem folyósítható
194/371 anonim válasza:
DE-AJK en is, es potfelvetelis vagyok raadasul, plusz levelezorol kiiratkozos..
FIR-es adataim nem jók a Neptunban, de ha belepek a FIR-be, ott minden adat jo, DH folyosithato.. ezt nem ertem akkor😅 hat remelem igy is utalnak nekem, nem a semmit varom
ez az idei ugyintezes jol idegbe rak
195/371 anonim válasza:
De-Ik, még mindig adategyeztetés….
196/371 spain válasza:
#DE, a Hak valasza:"Folyamatban van az adatok küldése, néhány napon belül valószínűleg megoldódik a probléma."
197/371 anonim válasza:
Az egyik szakon siman beviszik a firbe a masik szakon meg technikai problema van .... Azert ezt elhinni.
198/371 anonim válasza:
Hát most akkor a fele csapatnak megvan, másik felének nem. Névsor szerint vagy neptun kód szerint haladnak én nem tudom :D Az új beiratkozóknak rendben lesz az biztos.. A folytatókkal mindig később foglalkoznak.
199/371 anonim válasza:
Most megint lenn van a FIR szóval szerintem ismét frissítve lesz a tegnapiból kiindulva
200/371 anonim válasza:
Én már csak abban reménykedem, hogy akiknek éjszaka lemódosították a státuszát, azok ma megkapják az utalást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!