Tessék, csak két gyors példa:
10 éves Mitsubishi Colt, 1,5 millió: [link]
Ha egy nagyobb kocsit akarsz, akkor egy Fuence:
És még rengeteg kocsi van ennyiért.
De 2 millió tőkédből már 10 év alatti kocsit is kapsz, az meg már tényleg nem nevezhető roncsnak, tök fölösleges ehhez még 2 millió hitelt felvenni.
De úgy cseszed el a pénzed, ahogy akarod...
Nem értem az ilyen embereket komolyan. Az egyik ismerősöm is egyből szauplni kezdett mikor mondtam hogy megkaptam a hitelt a kocsira. Tökre boldog voltam hogy végre álmaim kocsiját meg tudom venni erre lefikáz lehúz csak az okoskodát hogy ő hogy baszta el az életét. Meg hogy vegyek én is egy 20 éves swiftet pár százért. Hát könyörgöm had döntsem már el én is meg akárki a kérdező is hogy mire költi a pénzét. Tanácsot kért nem kiosztást. Neki az kell és kész. Nekem ez kellett és kész. Pont teszek rá ki hogy hisztériázik miatta. Mint ha a ti pénzeteket költenénk rá komolyan 😒
Kérdező én kalkuláltam a bankmonitor oldalán amelyik ajánlat kedvezőbb volt azt felkerestem.
Kocsit venni hitelre a világ legnagyobb f***sága.
Onnantól, hogy beleültél csökken az értéke, használod csökken az értéke, fenntartod+biztosítást fizetsz rá emellett lutri mert akármikor mehet kukába mivel a közlekedés nem egy életbiztosítás és még erre rájön az, hogy fizeted a hiteledet súlyos évekig.
Csak a pénzügyekben segg hülye emberek vesznek hitelre autót.
De, hát villantani kell a szomszédnak :D
" Hát könyörgöm had döntsem már el én is meg akárki a kérdező is hogy mire költi a pénzét. "
Nem a saját pénzed költöd rá
neked nem volt erre pénzed, csak rabszolga lettél pár évre
Lehet a kocsi már meg sincs azt még akkor is fizeted
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!