OTP junior kártya mellé nyithatok másik számlát az OTP-él?
Figyelt kérdés
Odaadtam másnak a számlámat mert hitelt vett fel, saját számláit megszüntette hogy ne vonják le az életét is róla és most az én számlámon gyűjti a pénzét hogy helyrejöjjön. Azt mondta ez csak átmeneti de le lépett az egésszel én meg mondtam hogy jólvan, 1 év és megszünik mert kimegyek a junior korhatárból, de a kh nekem nagyon nem jön be. Oda váltottam. Vissza akarok térni az otphez, de ugye az a számlám van, azt vissza nem kapom és nem tudom nyithatok e így náluk még egyet. Őszintén a netbank hiányzik a legjobban és ölni tudnák egy kib.szott normális netbankért.tegnap 23:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!