Jelenleg Kata-s vállalkozó milyen eséllyel kap lakashitelt?
Ülj bele az o betűmbe.
Ez a tipik magyar mentalitás. Idejottok Károgni, fogalmatok sincs semmiről, osztjatok az észt, de segíteni azt nem tudtok. Igazi irigy gyökerek vagytok,ezer tart itt ez az ország
Én nem értek hozzá, de miért biztos, hogy többet fizet az államnak mint kéne?
Matek:
Bevétel: 10 millió
Költségek: legyen 6 millió
Eredmény: 4 millió
Nyereségadó: 360 ezer
Osztalékadó: szja: 546 ezer
Plusz még akár szocho is
Átalányadóval is max akkor érné meg, ha másodállású lenne, magas kötséghányaddal.
Ezzel szemben a katája 600 ezer egy évre, ha főállású persze. És akkor a fenti példánál még nem számoltunk a saját maga járulékaival.
Én most szigorúan a fizetendőket vettem figyelembe, egyéb dolgokat, mint nyugdíj és társai nem.
Na,végre egy épkézláb ember,épkézláb válasszal! És gyanítom jobban ért hozzá,mint az előző együtt véve.
Igen, ahogy olvasgatok, hitelt minden gond nélkül kaphatok, az önerő miatt kérdéses. Ha nem elég,akkor is megoldom valahogy.
Köszönöm a segítséget!
Fuu te kérdező, remélem nem csináltatok semmit a fajtáddal...
Bizonyosan a munka minősége is hasonló, mint a válaszolási stílusod. Csapnivaló.
Utolsó. Bankba nem ezt mondták.
Utolsó előtti. A magadfajtaknak ez jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!