Mi a véleményetek a Diákhitelről?
Szia!
Én felvettem, de meg is bántam.
Mivel felvettem még egy szakot, az eredeti szerződést pedig nem lehetett módosítani, így 3 év után törleszetni kellett, pedig még suliba jártam. Aztán megakartam szüntetni a számlát, de addig nem lehetett, míg vissza nem fizettem, így rendesen beminuszolták, és mikor elmentem dolgozni, akkor az egy évig nem volt fizetésem, hogy visszafizessem, kersze először a kamatokkal kezdetem.
Szóval...
Jól elolvasni minden apróbetűst, és persze ha lehet, akkor NE VEDD fel, csak ha nincs más kiút.
Akkor te okosabb vagy, mint az egyetemisták legnagyobb része :)
Akkor érdemes fölvenni, ha nagyon muszáj. És a lehető legkevesebbet. Például ha költségtérítésesre mész. De akkor sem biztos, hogy érdemes, mert ha azért mész költségtérítésesre, mert az államira nem volt elég a pontod, akkor azon kellene elgondolkoznod, hogy érdemes-e egyáltalán egyetemre menni, mert ezek az emberek azok, akikből a diplomás munkanélküliek lesznek. Akik nem fogják tudni törleszteni a hitelüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!