Mit gondoltok a diákhitelről? Érdemes felvenni?
Én azon a véleményen vagyok, hogy hitelt fiatalon hülyeség. Az ember ne induljon már úgy neki az életnek, hogy már van hitele.
Viszont, ha egyetem mellett munkát vállalsz, akkor tudod abból a tandíjat fizetni, vagy ha kevés, akkor a szüleidnek kell kevesebbet költeni rád.
Én mindenképpen azt javaslom, hogy dolgozz nyáron, és ameddig a szülők hajlandóak, támaszkodj rájuk, egyetem közben meg dolgozz diákként.
Költségtérítésesnél még az is előfordulhat, ha jól tanulsz, áttudsz menni államira. Nem lehetetlen feladat, csak tenni kell érte.
Szia!
Köszi a választ és igazad is van.Levelezős képzésre jelentkeztem, így szeptembertől már nem tudok diákmunkát vállalni,remélem sikerül valami biztos munkahelyet találni,aztán abból természetesen tudok félrerakni a sulira.Ki tudnám diákmunkával is fizetni a sulit a nyár folyamán, csak akkor a fizetés nagy részét el kéne tenni, a nyár minden napján dolgozni kéne,aztán sehová nem tudnék menni.Majd akkor remélem szüleim kipótolják a hiányzó tőkét.Köszi a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!