Az mennyire baj, ha azért gyűjtök, hogy kilépjek a mókuskerékből? Mindenki furán néz rám.
Nem kell hirdetni a felfogásod és akkor senki nem néz zakkantnak. Én ezt tanultam az elmúlt években. :) Nem kell mindenkivel egyetérteni, meg azonos nézeteket képviselni, nem vagyunk egyformák.
Minket is sokszor, sok esetben néznek hülyének. Legutóbb pl. azért, mert asztalost hívtunk egy beépített szekrény elkészítéséhez, amikor azt a "néhány lapot" mi magunk is letudnánk szabatni és össze tudnánk rakni anyagáron, feleennyiért. Persze, csak én úgy vagyok vele, hogy ez egy külön szakma. Megtudnánk csinálni, de se időnk, se kedvünk ezzel foglalkozni és mire költsünk, ha nem a lakásunk csinosítgatására!? Spórolósok vagyunk alapvetően, nem érdekel sem márka, sem új tv, sem több százezres telefon, ők inkább erre költenek, a beépített szekrényt meg tákolják hetekig maguknak. Nincs ezzel gond, csak ne nézzük hülyének egymást a saját értékrendjeink miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!