Az mennyire baj, ha azért gyűjtök, hogy kilépjek a mókuskerékből? Mindenki furán néz rám.
Ha neked ez a jó, miért ne?
Aki furán néz rád azt meg hanyagold. És főlek ne tudják, hogy annyit keresel, hogy a nagyrészét félre tudod tenni. :)
Anno egyetem utan en 2 evig csak azert dolgoztam, hogy elegendo toket szedjek ossze arra, hogy belevagjak egy uzletbe. Csaladom tudott rola, akkori kollegaim kozul csak annak a sracnak emlitettem aki az utodom lett.
Tok mind egy ki mit modn az otletedre/elkepzelesedre, nem ok fogjak learatni a terveid beabeljaid. Az szamit, hogy elgedett legyel magaddal es azzal, hogy megerte erte megdolgoznod.
Szerintem 50 millió, 2 lakással alábecsülsz. Figyelembe veszed, hogy időnként fel kell újítani?
Én is inkább 500 millióra becsülöm, hogy elérjem a FIRE-t, na jó, kettő embernek 700, mert nem vagyok egyedülálló, 4 órás munka esetén mondjuk fele, de ez sem igaz, mert nagyon ritka a szakmámban a 4 órás munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!