Milyen arányban és milyen eszközökben tartjátok a megtakarításaitokat, befektetéseiteket?
Figyelt kérdés
Én 50-25-25% arányban tartom állampapírban-részvényekben-cryptoban.
Tudom, ez nem az amit a nagy könyvben megírtak, de az én rizikó toleranciámnak megfelelő, az ördög úgyis a részletekben rejlik (eszközosztályon belül konkrétan miben, hol szálltam be, stb.)
Szeretnék majd idővel ingatlanba is fektetni, de ahhoz még kicsi a tőkém, hogy ne "all in" ingatlanban legyek.
2022. febr. 18. 01:16
11/12 anonim válasza:
2/3 részvény/ETF,
1/3 forint állampapír
PayPal, Facebook/Meta engem is érdekel, sokat estek. Vannak fundamentális gondok, de már erősen túladottak.
Alibaba is vonzó.
Szerintem már közeledünk a mélyponthoz, apránként érdemes lehet elkezdeni vásárolgatni. Az időzítést, mélypontot úgy sem tudja eltalálni az ember.
12/12 anonim válasza:
50% Euró állampapír,25% euró alapú részvény, 20 % arany,platina, 5% párnaciha :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!