Sürgősen kellene kölcsön egy kis pénz, hol találok olyan magánszemélyt aki kölcsönadna?
Ha nekem ilyen gondjaim lennének, akkor eladnék pár könyvet a polcról, vagy CD-t, kazettát, bakelitlemezt ilyesmi. A vitrinből pár porcelánt, régiséget, a falról pár festményt. Attól függ, mennyire van szükségem, annak megfelelő tárgyat adnék el.
Vagy eladnám a telefonom, a laptopom, az fedezi, amire hirtelen kell, s a jövő héten vennék egy jobbat helyette.
De lenne futárszerződésem is a wolttal és a foodorával, enni nem kér, pénzbe nem kerül, ha kell hirtelen harmincezer, akkor beugrok egy bő félnapra, s kiviszek harmincezernyi rendelést. Ha kell 100e, akkor 2-3 nap alatt az is megvan, s nem kell kölcsönkérni.
Szóval, a lehetőségek korlátlanok, hitel nélkül is.
Család, barátok
Egyébként mennyi pénzről van szó?
4
Csak akkor igaz amit írsz, ha egyébként munkanélküli vagy. De miért lennél az?
Ha van főállásod, akkor mellette nem kell semmilyen járulékot fizetned. (Legalábbis idén addig, amíg a vállalkozásod bevétele nem éri el a 2 668 000 Ft-ot.) Tehát, valójában nem kerül pénzbe. (Évi 5e kamarai tagdíj az, ami mindenképpen kötelező, +hipa, de csak akkor, ha a székhelyedként használt településen van ilyen típusú adó.)
Plusz konyveles ami havi huszas. De persze, van akinek opcio, hogy mellekesbe vallakozik.
Hat nem tudom kerdezo, en felig ismerosnek adtam kolcson egy millat 2 eve, 1 eve csak futok a penzemert, bar mar 80% visszaszereztem. Soha tobbet. Sajnos akinek ilyen megoldasra van szuksege az 90%ban keptelen onmenedzselesre es torlesztesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!