Melyik bankot válasszam?
Figyelt kérdés
Magnet Banknál vagyok jelenleg, de bizonyos okok miatt már nem vagyok velük elégedett. Egészen olcsó a számlavezetés náluk.
De. Néztem én már mindent, próbáltam hasonlítgatni, de mindenhol minden drága. Vagy a pénzfelvétel, vagy az internetes vásárlás, vagy a rendszeres átutalásért vonnak le sokat..
Tanácsot szeretnék kérni, hogy melyik bankot válasszam.
Ti hol bankoltok és miért?
2022. jan. 27. 14:12
11/12 anonim válasza:
CIB vagy UniCredit jelenleg ennek a két banknak van teljesen ingyenes számlája minimális feltételek mellett, a CIB-re minimum minimálbér kell és csak 2 évig van kedvezmény utána drága, az UniCreditre elég 75 ezer és legalább 3 évig érvényes a kedvezmény. Minden eseti, rendszeres utalás, kártya díj, csoportos beszedés ingyenes.
12/12 anonim válasza:
Unicredit vagy Raiffeisen, teljesen jó az ügyfélszolgálatuk is. Az Erstéről ugyanezt nem lehet elmondani (dilettánsak), az OTP-t nem ismerem, csak alapból rühellem, de ez nem mérvadó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!