Melyik bankot válasszam?

Figyelt kérdés

Magnet Banknál vagyok jelenleg, de bizonyos okok miatt már nem vagyok velük elégedett. Egészen olcsó a számlavezetés náluk.

De. Néztem én már mindent, próbáltam hasonlítgatni, de mindenhol minden drága. Vagy a pénzfelvétel, vagy az internetes vásárlás, vagy a rendszeres átutalásért vonnak le sokat..

Tanácsot szeretnék kérni, hogy melyik bankot válasszam.

Ti hol bankoltok és miért?

2022. jan. 27. 14:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
CIB vagy UniCredit jelenleg ennek a két banknak van teljesen ingyenes számlája minimális feltételek mellett, a CIB-re minimum minimálbér kell és csak 2 évig van kedvezmény utána drága, az UniCreditre elég 75 ezer és legalább 3 évig érvényes a kedvezmény. Minden eseti, rendszeres utalás, kártya díj, csoportos beszedés ingyenes.
2022. jan. 27. 20:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Unicredit vagy Raiffeisen, teljesen jó az ügyfélszolgálatuk is. Az Erstéről ugyanezt nem lehet elmondani (dilettánsak), az OTP-t nem ismerem, csak alapból rühellem, de ez nem mérvadó:)
2022. jan. 28. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!