Magnet Banknál vagyok jelenleg, de bizonyos okok miatt már nem vagyok velük elégedett. Egészen olcsó a számlavezetés náluk.
De. Néztem én már mindent, próbáltam hasonlítgatni, de mindenhol minden drága. Vagy a pénzfelvétel, vagy az internetes vásárlás, vagy a rendszeres átutalásért vonnak le sokat..
Tanácsot szeretnék kérni, hogy melyik bankot válasszam.
de arra is azt írja, hogy ha másik ATM-ből veszek fel pénzt, akkor 1117 forintot levon+ az összeg 0.06%-át... O.o azért ez nonszensz
2022. jan. 27. 14:49
5/12 anonim válasza:
Idegen ATM használata mindig is drága lesz.
2022. jan. 27. 14:52
6/12 anonim válasza:
1. Havonta kétszer, összesen max 150 ezer forint felvétele ingyenes. Törvényileg.
2. Idegen automatából drágább a készpénz felvétele, de OTP automatából van a legtöbb, gyakorlatilag minden sarkon van egy. Míg más bank ATM-jét keresgélni kell.
2022. jan. 27. 14:57
7/12 anonim válasza:
Gránit sztár sz. csomag.
Akkor is ingyenes, ha nem érkezik pénz a számlára.
#7-es nem a csomagdíj a lényeg. szuper, hogy díjmentes. de cserébe minden másért elég sokat levonogat, plusz körülbelül kettő darab gránit atm-van... szóval nem a legjobb
2022. jan. 27. 15:30
9/12 anonim válasza:
Nekem jó a Gránit, mert havi 150-nél többet nem veszek le a kártyáról. 2 ingyenes, havonta, bármelyik automatából. 70+80.
Mindenhol tudok már kártyával fizetni. Csomag rendelésnél is a futárnál vagy online is.
Így utalnom sem kell.
2022. jan. 27. 15:34
10/12 anonim válasza:
Ahhoz, hogy erre választ tudjunk adni, nem ártana tudnunk, hogy hány éves vagy, várható-e jövedelem érkezés (ha igen, mekkora összegű), havi hány kp felvételt szoktál eszközölni és milyen összegekben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!