Nagy dolog hitel nélkül házat vásárolni?
Figyelt kérdés
Nekem az volt az álmom kiskorom óta, hogy hitelmentes legyen a házam. Őszintén megmondom, büszke vagyok rá.
Ma beszélgettem egy régi osztálytársammal, nem dicsekedtem, csak szóba került. Ő azt mondta igencsak bántó hangsúllyal, hogy ez nem olyan nagy dolog, "ne legyek nagyra magammal". (ő csok-ra vásárolt házat a férjével)
Tényleg nem nagy dolog? Sokáig küzdöttem a maximalizmusommal, most végre valamiért büszke lennék magamra, és ezt vágja valaki a fejemhez.. 😄
2021. nov. 28. 19:13
21/21 anonim válasza:
Büszke lehetsz magadra, sajnos nekem egy minigarzon hitelre id elérhetetlen, pedig spórolok, amennyit lehet. Albérlet mellett nehéz, mivel nen tudok szülőknél lakni, ők is albérletben élnek. Szóval az én helyzetemben az is nagy dolog lesz, ha egyszer egy egérlyukat meg tudok venni. De én örülni fogok annak is, mert megtanultan értékelni a dolgokat, nem hullott az ölembe semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!