Kisboltban dolgozom vidéken (falun), még friss a dolog. Nem ciki elmenni a konkurenciához vásárolni?
Muszáj vagyok, mert nálunk nincs amit szeretnék. S ilyenek járnak a fejemben,mi van ha a főnököm meglát, megtudja, beszól...vagy ha a konkurens boltnál meg kinéznének,mert azt hinnék szimatolni megyek.:)
Tény, hogy el fogok menni és az is, hogy csak beszaladok azért ami onnan kell,aztán megyek a mi boltunkba a többiért,de azért kíváncsi vagyok a véleményekre.
Tök jól érzed,mindenhogy ciki ez .
Ha először idemész ,majd a másikba úgy is ciki meg ha fordítva ,úgy is ciki.
De az benne a jó,hogy nem olyan nagy ciki ez,túl fogja élni mindenki simán.
Most komolyan
Érdekelne, hogy, tényleg itt tartunk már, vagy csak a kérdező van ennyire eltévedve?
Már azt is nagyon szomorúnak tartom, hogy ilyesmit egyáltalán kérdeznek, de ha a félelme valós dolgokon alapulna az tragédia.
Mi a franc köze van bárkinek ahhoz, hogy hol költöm el a pénzemet?
Ha kissé érthetetlenül fogalmaztam, az érdekelne, a magyar munkás már valóban rabszolga?
Ott vásárolsz, ahol akarsz!Miért szabhatná meg bárki is hogy a pénzedet hol költöd el?Nálunk a pénztárosok simán kibeszélik egymás között, hol voltak vásárolni, és ott mi mennyibe kerül.
Bár, azt tudom, hogy aki Tescoban dolgozik, az nem vásárolhat ott, még úgy sem, ha aszabad napján bemegy.
(bocsi, ha máshol ez nem így van...)
Nálunk meg kapunk 10% kedvezményt a vásárlásokból. Nem tudom ez többségében így van e máshol is? Itt egyébként az van,hogy van egy kisbolt,ami a legolcsóbb és egy bolt se tud "arra a szintre lemenni",csak most a nemrég nyílt mi kisboltunk hasonló. S hallottam már rémtörténeteket,hogy az ominózus kisbolt vezetője eddig minden újonnan nyíló boltot kicsinált,mert megteheti és van is külön erre tőkéje. Értitek külön "kicsinálom a másikat milliók". Szóval itt megy a rivalizálás és természetesen nem szeretném,hogy becsődöljön a munkahelyem...Márpedig sokak szerint halálra van ítélve. Persze nem gondolom azt,hogy mert én itt vásárolok,azért nem fogunk tönkremenni,de jók az árak és még kedvezményem is van,meg nyilván nekem a legegyszerűbb nálunk vásárolni főleg ha dolgozom.
Egyébként már túl vagyok a szitun...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!