Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ciki az hogy meg a suli óta...

Ciki az hogy meg a suli óta nem dolgoztam?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy kéne menni de itt nincs kedvem nem tudom magam rászánni, hogy ilyen kevés pénzért dolgozzam. Tervezem a külföldi munkát , attól meg kicsit félek.Au pairnak szertnék kimenni de angol tudásom kevés mondhatni hogy az alapok.Addig elkéne mennem ide valahová és miért nem akaródzik? Elárusíto9 dolgozó vagyok de nem klappol nekem ez a melóóó:-(
2009. jan. 26. 12:07
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
hany eves vagy???
2009. jan. 26. 12:12
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Egyébként meg ez egy generációs betegség, hogy "ennyi pénzért én nem megyek el dolgozni"

Vazz. Hát ne menj. Ha megteheted...

De ha 18 elmúltál, és van végzettséged, akkor nem helyes, hogy nem dolgozol.

2009. jan. 26. 12:19
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hány éves vagy, de igen CIKI!

Valószínű azért nem klappol, mert anyuci, apuci eltart és megfogod a munka könnyebb végét, nem dolgozol.

Én suli mellett is dolgoztam, nem azért mert muszáj volt, hanem sokkal jobban esett a sajátomat költeni, mint kuncsorogni otthon... Vki még a kevésnél is kevesebbért dolgozik,,a szamárlétrát pedig el kell kezdneni. Szóval HAJRÁ!!

2009. jan. 26. 12:32
 4/21 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a kommenteket. Szó sincs arról hogy én anyira jól ereznem magam igy hoogy nem dolgozom es apuci anyuci tenyleg ellat, de nap mint nap hallom...hogy ők tartanak el ,,,suli alatt enis dolgoztam és vettem is magamnak nehany cuccot ,de azok áramra mukodtek es akkor is az volt hogyy de az áramot ő fizeti(apám) Nem tudom elment a kedvem az egésztől sokszor még felkelni sincs kedvem....19 éves vagyok júniusban leszek 20 és tavaly májusban végeztem:-( szoval mennem kéne akkor
2009. jan. 26. 15:55
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menni kéne dolgozni. Sok várakozás után már nehezebb elhelyezkedni. Én biztos, hogy nem veszek fel olyan embert aki iskola elvégzése után évekig nem megy el dolgozni. (találkoztam olyannal aki 8 évig lógott a szülei nyakán)
2009. jan. 26. 18:46
 6/21 A kérdező kommentje:
ó köszi, de vidéki vagyok és elég nehéz az elhelyezkedés az utazás miatt meg minden , tudom tudom csak akarni kell ...muszaly lesz már én sem bírom itthon:-(
2009. jan. 26. 19:52
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Valamivel azért csak szeretnél foglalkozni! Semmi sem elérhetetlen
2009. jan. 26. 21:47
 8/21 A kérdező kommentje:
Szeretnék persze minden almom kijutni Hollandiaba mint au pair most:-D drukkoljatok es koszi a hozzaszolast:-)
2009. jan. 26. 21:51
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ciki vagy nem ciki, tökéletesen megértelek. Fiatalként szinte képtelenség annyit keresni, hogy tényleg a maga lábára tudjon állni az ember, még ha el is kezdesz dolgozni, sajnos sokáig szükséged lesz még a szüleid segítségére. Fontos viszont az, hogy ne herdáld el az időd, ha már most látod, hogy angoltudásra lenne szükséged, hanem tanuld a nyelvet ezerrel! Ha nem akarsz eladó lenni, tanulj ki valami más szakmát, amíg fiatal vagy, később csak nehezebb lesz. Teljesen mindegy, hogy dolgozol vagy tanulsz, lényeg, hogy ne ülj a babérjaidon, hanem minden nap tegyél valamit a jövőd érdekében is.
2009. jan. 26. 23:02
 10/21 A kérdező kommentje:
nAGYON KÖSZÖNÖM VÉGRE EGY MEGÉRTŐ EMBER:-)kÖSZÖNÖM A HOZZÁSZÓLÁST:-)
2009. jan. 27. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!