Valaki,segítség😔? Miért nem kapok hitelt ? 😔
Személyi kölcsönről van szó.
Például cofidisnél is megnéztem online bírálatot, de elutasít a rendszer. Pedig megfelelek mindennek:(
18évtől adják , én 22 vagyok.
Nettó 150ezer Ft-se várnak el,az van feltételeknél, de ha igen,még az se lenne baj, mert netto 170et kapok.
3 hónapos munkaviszonyt kérnek, nekem ez a 6.
Hitelem nincsen,semmilyen részlet fizetésem, se semmi adósságom se.
A törlesztő kalkulátor szerint kb 38 ezer ft lenne,erre töltöttem ki a bírálatot is.
Ugyan ez volt a k&h-nál is.. az ügyintéző 3x csinálta meg, és egyszerűen nem értette, minden adatom, papírom már ott volt pedig,Pestre is feltelefonált, de nem tudták ők se,mi az oka.
Valaki valamit? :( ki mit tudna ajánlani?? :(
Egyébként kimondottan a nevemen nincsen telefon/előfizetés.
Telefonom van,sőt vodafonnál red free a díjcsomag. De édesanyám lepett meg ezzel még, neki is van saját, az is az ő nevén.
Nekem nincsen papiron hivatalosan. De gyakorlatban nyilván van számom.
Gondolom ezt a bank nem látja,hogy most mi van a nevemen stb..és ezért utasitsanak el..
Mondjuk a bankos azt mondta nem gond, csak legyen az enyém h családban van,és lényegtelen, nem gond...
Egyedül gondolom amibe bele is látnak,és kérik az olyan mint pl:
Bankszámla kivonat, munkáltató és személyes adatok h lakcím, életkor és ennyi kb. Szerintem... amit látnak,es fontos is nekik igaz?
(Kivéve,ha fedezet és egyebek kellenek,de ide ez nem kell ugye.)
Remélem sikerrel jártál.
A Takarék miért katasztrófa?
Írtad feljebb.
Én rajtuk gondolkodom.
Személyi kölcsönnel nem sajnos.
A takarék banknál..ami az oldalukon van,annak ellenkezőjét mondta el az ügyintéző kb.. 3 hónapot kérnek, de ott az ügyintéző 6+ hónapot kér,illetve ha keresel 170et utána is max összeg másfél millió körül lesz,utána akkor is adóstárs kell és stb stb.. a legvicesebbek ők voltak.
Na most oldalukon ezek abszolút nincsenek így, sőt legkedvezőbbnek hittem. Illetve ügyintézés is katasztrófa volt.
Sajnálom.
Amúgy a honlapon csak a minimum feltételek vannak mindig fenn, simán lehet, hogy a bank X meg Y ügyfél esetén jóval többet vár el.
Egyedi minden ügy. Persze nem a fióki dolgozó dönt, ő csak esetleg már tudja (hivatalosan is), hogy ilyen meg ilyen esetben több kell mint 3 hónap például.
Az ügyintézés katasztrófa, erre akartam igazából rákérdezni mert ez érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!