Valaki,segítség😔? Miért nem kapok hitelt ? 😔
Személyi kölcsönről van szó.
Például cofidisnél is megnéztem online bírálatot, de elutasít a rendszer. Pedig megfelelek mindennek:(
18évtől adják , én 22 vagyok.
Nettó 150ezer Ft-se várnak el,az van feltételeknél, de ha igen,még az se lenne baj, mert netto 170et kapok.
3 hónapos munkaviszonyt kérnek, nekem ez a 6.
Hitelem nincsen,semmilyen részlet fizetésem, se semmi adósságom se.
A törlesztő kalkulátor szerint kb 38 ezer ft lenne,erre töltöttem ki a bírálatot is.
Ugyan ez volt a k&h-nál is.. az ügyintéző 3x csinálta meg, és egyszerűen nem értette, minden adatom, papírom már ott volt pedig,Pestre is feltelefonált, de nem tudták ők se,mi az oka.
Valaki valamit? :( ki mit tudna ajánlani?? :(
1-es Köszönöm válaszod, az lesz ,holnap megyek másik bankhoz, bankokhoz, aztán remélem 😊
2-es ezt tudom, de mindenhol azt írják, már ahol voltam ,hogy 18 életév betöltése a feltétel,illetve 3 hónap munkaviszony, ez nekem eleve a duplája, és életkorban se éppen ha 1 évvel múltam 18, ezért nem értették az ügyintézők se,mert szerintük bőven megfelelek, össze is kellett gyűjtenem papirokat, mert telefonban jónak minősitettek, csak aztán jött a számítógépen a rendszer..😅
3-as egyben megnézték nekem ezt, semmi nincs,minden rendben van azt mondták,nincs tartozásom,ez már megtörtént azaz,de köszönöm szépen válaszod! 😊 bár ezt én is tudtam,mert semmi hitelem,és semmi nincs a nevemen,de biztos ami biztos.
4-es én ügyintéző / adminisztrátor vagyok, egy szállítást végző cégnél( munkások,gyógypontok, sport) + munkaerőkölcsönzéssel is foglalkozik a cég. Azaz valahova a szolgáltatások/kereskedelem,vagy
valami szállítás/fuvarozás vagy hasonló témakörben lehetne megjelölni.
A cég nincs mínuszban, rendben van,mert ezt is kérdeztem.
Szóval sajnos fogalmam sincs basszus ☹
ki melyik bankot tudná ajánlani? Cofidis-k&h kilőve már:(
Holnap megnézem a takarékbankot.
Ha ott se..nem tudom tényleg,hogy mivan akkor😞
OTP esetleg? Vagy Erste, Raiffeisen?
Amúgy az OTP talán könnyebben hitelez, viszont drágább bank is.
Otp sajnos kiesik, mert a minimum ott már a meglevő 6 hónap munkaviszony, nekem pedig ténylegesen másfél hét múlva lesz meg.
Olyanokat néztem, ahol eleve a feltételnek 3 hónapot kérnek csak, talán ott..bár a k&h,és a cofidis is ilyen volt..
Holnap megyek lehet unicredit, és takarék bankba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!