Megkaphatom a hitelt?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el dolgozni jelenleg 250 ezer nettót keresek. Szeretnék egy lakást venni majd kb 20 millió forintért. Ha összeszedek kb. 5-6 millió önerőt szerintetek megkaphatom a maradék 14-15 millió hitelt. 18 éves vagyok, albérletetben élek, jelenleg havi 100 ezer forintot tudok félretenni. A szakmámmal kb 350-400 ezer nettót tudok a későbbiekben megkeresni, ha tapasztaltabb leszek, és egy komolyabb cégnél helyezkedek el.2021. márc. 3. 08:28
2/6 anonim válasza:
Néhány év alatt összeszeded az önerőt. Addigra valószínű a béred is emelkedni fog, így lesz reális esélyed arra, hogy ennyi hitelt kapj. (Ha éppen a gazdaság is úgy akarja.)
3/6 A kérdező kommentje:
Amúgy 250 ezres fizetésre adnának 15 millió hitelt, ha van 30-40% önerőm?
2021. márc. 3. 11:00
4/6 anonim válasza:
adnak (az más kérdés, hogy ez neked jó-e)
5/6 anonim válasza:
A fizetés maximum 50%-a terhelhető hitellel. De inkább a bankok is úgy szokták, hogy max 35-40%-a.
Mondjuk egy havi 100 ezres törlesztő reális lehet 20 évre.
6/6 anonim válasza:
Én most vettem fel 12 M hitelt nettó 380-as fizetésre, bőven belefértem. A különböző honlapokon vannak kalkulátorok, hogy mekkora hitelt kaphatsz ideális esetben.
Az életkorod viszont aggasztó, nagyon fiataloknak nehezebben adnak hitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!