Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP babaváró, viszont pár...

OTP babaváró, viszont pár hónap Provident marad, így még megkaphatom? Voltatok már így? Sajnos muszáj vagyok most hitelt felvenni, viszont nem járna le addig, amikor már felvennénk a babavárót?

Figyelt kérdés

25 vagyok, most leszek 3. éve vagyok a melóhelyemen.

230e a nettóm.

Barátnőm 1 éve van állami cégnél, viszont egy ideje csak félidőben, szóval 75e a nettója.

A Provident 32e forint.

A babaváró valószínűleg 40-50e körül lesz.

Kérdésem, hogy így szerintetek megkapjuk majd a babavárót?

Sajnos Providentet nem lehet előtörleszteni, pedig havi 150 ezret is beletudnánk tenni (babavárónál is előtörlesztünk majd, vagyis szeretnénk majd).

2021. febr. 28. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
A Babaváró nem csak házasoknak jár? Hány éves a barátnőd? Hány éve vagytok együtt? Közösen eladósodni a 20-as éveitek elején nem túl jó.
2021. márc. 1. 00:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Természetesen hazasodni fogunk.

24 éves.

7 éve vagyunk együtt.

2021. márc. 1. 07:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, megkaphatjátok.

Hogy jó ötlet-e, azt nem firtatom.

2021. márc. 3. 10:30
 4/4 anonim válasza:
Kedves kérdező! Megkaptátok? Hasonló helyzetből indulunk.
2021. okt. 30. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!