Miért szidja mindenki a Providentet?
Ha felveszek 700 ezret arra 30 hónapra visszakell fizetni 919 ezret tehát a hiteldíj 220 ezer.
Persze ha az otthoni szolgáltatással veszef fel rajön még 200 ezer legalabb de ha nem ugy veszi fel a 220 ezres kamat nem olyan vészes akár az Otp-hez is képest.
Szoval lenne még valami hátulütője ?
Mert ha csak annyi akkornem az otthoni szolgáltatást választod és kész.
Azért, mert ez 31%os kamat, csak azért, hogy egy cég kölcsönad pénzt.
Ha magánszemélyként akarok hitelezni, akkor egyrészt nem tehetem meg 31%-ért cserébe, mert rámondják, hogy uzsora és azt törvényileg büntetik.
túl nagy kamat
(igaz, hogy az összeggel meg a futamidővel ezekkel a számokkal elcsábít, végül ott találod magad, hogy nem tudod visszafizetni)
Igen
Beszeltem telefonon veluk szerdán megyek be hozzajuk ugyhogy elutasitottam az otthoni szolgáltatást
Igen azt énis olvastam hogy nem egyből megy de eddig mindegyik bank visszadobta 8 honapja vagyok a melohelyemen 4 honapja utalva megy a fizu 140 a nettom nem vagyok khr listán se tehat vagy az hogy szakács vagyok vagy az hoGy kb 2 honap hijján nincs 1 éve alapitva az étterem tehat marad a provident
#7, csak nagyon pontos legyél az fizetéssel, mert jóval gorombabbak, mint egy nagyobb bank.
Volt ilyesmivel dolgom, valami bánod, vagy hogy hívták őket.
És mindig minden papírt őrizz meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!